La ce se gândesc bărbaţii când le ceri sex sălbatic

De Diana Zagrean peOare pot să o trag de păr?
Când nu are idee ce vrei tu să înţelegi prin „sex sălbatic” şi dacă palma peste fund nu se pune, o să se gândească la coama ta.
Dacă eşti genul de femeie cu păr fragil şi scalp sensibil, mângâie-i pieptul şi dă-i de înţeles în mod lasciv să-ţi lase părul în pace. Dacă nu-l lămureşti tu, s-ar putea să tragă prea tare şi în loc de sex sălbatic să primeşti un smoc de păr cadou.
Au, am o crampă!
Dacă a priceput cât de cât ce are de făcut şi vă simţiţi bine şi îl tot îndemni să facă ce face mai tare, mai repede, sau o combinaţie din cele două, ai grijă de el. Nu toţi bărbaţii sunt făcuţi să „tragă tare la rame” şi s-ar putea să-l soliciţi prea tare.
Dacă îl apucă crampele musculare, nu vă mai distraţi niciunul şi singura chestie sălbatică va fi durerea lui. Ia-l uşor, ca să reziste şi să-i placă şi lui.
Să vorbeşti murdar e tare ciudat.
Dacă este prima dată în viaţa lui când cineva îi cere să fie mai dur în pat şi să vorbească murdar, nu se va simţi confortabil.
Multă lume are această fantezie, dar nu oricine poate deveni porcos din senin, în mijlocul gâfâielilor şi gemetelor de plăcere.
O să se simtă ciudat, ca şi cum ar avea ceva de prezentat într-o şedinţă la serviciu şi a vărsat cafea pe foaia cu discursul. Nu-l stresa prea tare dacă se bâlbăie.
Sursa foto cuplu sărut apăsat: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2