La ce se gândesc bărbaţii când le ceri sex sălbatic

De Diana Zagrean pe

După ce ai citit 50 shades of Grey, poate că eşti tentată să încerci ceva mai…extravagant în dormitor. Dacă îi spui iubitului tău că vrei „sex sălbatic”, s-ar putea să nu înţeleagă întocmai ce vrei. Vezi la ce se gândesc bărbaţii când le ceri sex sălbatic.

Ce înseamnă sex sălbatic?
Dacă pui problema aşa şi el n-a citit 50 shades of Grey (mai mult ca sigur) este cam greu şi cam târziu să te apuci să-i faci o prezentare în Power Point despre limitele sexului mai dur şi cât de sălbatic e prea sălbatic. Mai bine dă-i de înţeles din mişcările tale ce vrei, pentru că asta este prima întrebare care îi sare în minte.
Poate că ar trebui să-i dau o palmă la fund?
Dacă are o idee cât de cât despre cum îţi place ţie să fie „băiat rău”, nu te aştepta să-ţi ghicească gândurile. Cei mai mulţi bărbaţi se vor gândi să-ţi vorbească cu o voce îngroşată despre cum o „să te pedepsească pentru că ai fost fetiţă rea” şi or să-ţi dea o palmă peste fund.
Oare ar trebui să dau mai tare, sau o să înceapă să ţipe şi să cheme poliţia?
Dacă nu ai specificat clar, de la început, ce are voie să facă şi ce nu, o să fie ocupat cu astfel de ntrebări toată noaptea şi aventura voastră S/M s-ar putea termina cu lacrimi sau mai rău.
Dacă vezi că ezită mult înainte să facă ceva, dă volumul mai tare, ţipă sau dă-i indicaţii, ca să nu te lovească serios, sau, dimpotrivă, să te gâdile stresat că nu ştie ce face.
Vrea să o strâng de gât, e nebună?!
Se va simţi ca un ucigaş în serie. În plus, gândurile lui vor fi bruiate de scene cu poliţia la uşă, vânătăile de pe gâtul tău, cum o fi la închisoare, oare câţi ani primeşti pentru crimă prin imprudenţă….şi gata, erecţia s-a dus şi cheful lui odată cu ea.
Dacă îl ştii un tip mai sensibil şi tandru, nu-i cere să facă cine ştie ce figură periculoasă, deoarece va fi prea stresat să nu-ţi facă rău sau, chiar mai rău, te va lovi să vezi stele verzi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2