Fetişurile care condimentează viaţa de cuplu

De Stela Moisescu pe

În prezent, anumite fetişuri nu mai sunt considerate obsesii sexuale! Faptul că ne atrag bărbaţii cu braţe puternice este o formă de fetişism intrată în normalitate.
La fel este văzută şi preferinţa  bărbatului pentru femeia cu abdomenul plat.    

Fetişismul erotic reprezintă fixaţia asupra unui obiect, părţi a corpului sau a unei situaţii fără de care nu se poate obţine satisfacţie sexuală. Cazurile în care plăcerea fizică depinde în mod exclusiv de un fetiş, şi nu de ceea ce face partenerul, necesită tratament!

Fetişurile, însă, nu sunt întodeauna obsesii care afectează cuplul. Unele dintre ele au câştigat popularitate şi au ajuns să fie considerate dorinţe sau preferinţe sexuale care dau un plus de savoare în dormitor.

Rol de stăpână sau de sclavă

Dacă îţi place să domini există o mulţime de fetişuri cu care te poţi juca.  Fetişul pentru anumite materiale- piele, latex, cauciuc sau pentru anumite obiecte- bici, cizme cu toc cui te ajută să intri mai uşor în pielea personajului.  Dacă preferi să fii dominată, fetişul pentru cătuşe te va face să te simţi… şi mai supusă.

Filmele porno incluse în preludiu

Voyeurismul este considerat un fetiş. Atunci când te exciţi la vizionarea unui film cu conţinut explicit, nu e cazul să-ţi faci griji. Filmele pentru adulţi fac parte din preludiul multor cupluri. Atâta timp cât foloseşti imaginile sexy pentru stimulare, şi nu pentru satisfacerea totală, acest fetiş te ajută. Unele relaţii, în care rutina a luat locul atracţiei fizice, pot fi reînviate astfel.

Bărbaţii se excită mai uşor dacă sunt stimulaţi vizual. Faptul că este vizibil impresionat atunci când tu renunţi la haine, e o formă de voyeurism inofensivă. Dacă îi place să te privească în toată splendoarea ta, acest lucru îţi va da mai multă încredere în tine. Ai grijă în schimb, să nu se mulţumească doar cu privitul.

Sex în locuri publice

Dorinţa de a fi prins în timpul actului sexual, intră în categoria exhibiţionismului şi este un fetiş. Multe cupluri împărtăşesc această dorinţă şi aleg să facă sex în locuri publice. Puteţi să adaugaţi mai mult suspans şi adrenalină vieţii voastre sexuale cu ajutorul acestui fetiş. Totuşi, nu abuzaţi de el. Patul şi intimitatea propriei locuinţe au şi ele farmecul lor!

Profită de fetişuri pentru a da un strop de fantezie şi savoare vieţii de cuplu. Nu uita însă, faptul că satisfacţia sexuală depinde doar de tine şi de iubitul tău.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro