Femeile fac sex ca să obţină ce îşi doresc

De Stela Moisescu pe

Puţine sunt lucrurile pe care femeile nu vor încerca să le obţină prin sex. Pasiunea şi iubirea nu mai sunt printre motivele principale pentru care o femeie vrea să facă dragoste.
La această concluzie au ajuns doi psihologi americani în urma unui studiu efectuat pe 1006 femei de pe întreg mapamondul.

Potrivit publicaţiei britanice „The Guardian”, în urma acestei cercetări cei doi au au găsit fix 237 de motive pentru care femeile fac sex.

Ce le stimulează pe doamne şi domnişoare?  Resursele emoţionale şi materiale pe care le obţin cu ajutorul sexului.

„Femeile se pot folosi de sex pe toată perioada unei relaţii – pentru a atrage un bărbat şi pentru a-l ţine lângă ea. La polul opus, ele fac sex pentru a scăpa de el sau pentru a-l face gelos”, spune Cindy Meston, unul dintre realizatorii studiului.

Se pare că femeile nu vor spune „nu” unei partide de sex, dacă primesc o promovare, o maşină, droguri, sau o simplă cină în oraş. După cum se ştie deja, nici banii nu le lasă indiferente.

Contrar aparenţelor, femeile nu fac sex numai din interes ci şi din altruism. „Ele sunt cele care dau supă celor răciţi, prăjituri bătrânilor şi… sex celor care au nevoie”, subliniază Cindy Meston.

Mai exact, dacă un bărbat trece printr-un divorţ sau şi-a pierdut locul de muncă, femeile îl vor consola aşa cum se pricep mai bine. De asemenea, acestea sunt foarte atente la dorinţele partenerului şi vor uita de lipsa de chef sau oboseală pentru a-l face să se simtă bine.

Între atâtea motive îndoielnice, există şi un motiv bine întemeiat pentru care femeile vor activitate în dormitor: plăcerea fizică! Ele consideră atingerea orgasmului o motivaţie puternică de a face sex.

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv

Ce au furat CRBL și Oase la Asia Express. VIDEO exclusiv