Cele mai deranjante obiceiuri ale bărbaţilor, explicate

De Raluca Cristea, pe

Nimeni nu este perfect. Trebuie să ne acceptăm unii pe ceilalţi aşa cum suntem. Iată explicaţia celor mai deranjante obiceiuri ale bărbaţilor!

De ce sare pe mine pofticios când eu sunt într-o stare deplorabilă?

,,Uneori înţeleg, alteori nu, de ce are chef de sex fix şi exact atunci când eu am avut cea mai proastă zi la serviciu, când părul îmi stă ca naiba şi nici n-am apucat să fac un duş?”

Umblă vorba prin târg că, pentru bărbaţi sexul este cel mai bun analgezic şi antidepresiv. Se pare că la fel este şi pentru femei. Aşa că iubiţii noştri vor doar să ne facă un bine, pe care trebuie să îl acceptăm. Încearcă un quickie decât să fiţi 2 oameni nervoşi.

Ţine minte numele jucătorilor de fotbal, nu şi ce i-am spus azi noapte

,,Cum să mai zâmbesc când facem sex dacă el ţine minte numele tuturor jucătorilor de fotbal de la nu ştiu ce echipă din Europa şi nu ţine minte că i-am spus azi noapte de acea poziţie sexuală?”

Specialiştii vin să ne liniştească puţin. Este în natura bărbatului să reţină detalii masculine, concrete şi mai putin lucruri relative, pe care este oarecum datoria femeii să i le reamintească. Sau şi mai bine, să profiţi de moment şi să le pui în aplicare. Mda…

Uneori nu vrea sex, fără nicio explicaţie

,,Eu am chef şi el n-are, asta chiar mă surprinde, neplăcut aş putea spune. Uneori îl înţeleg, alteori este chiar absurd pentru că nu-mi dă nicio explicaţie.”

Sunt milioane de motive pentru care un bărbat nu vrea să facă sex la un moment dat, însă cele mai plauzibile motive sunt:
– o zi foarte proastă;
– are anumite temeri sau întrebări în privinţa relaţiei voastre;
– pur şi simplu, nu se simte atrăgător în acel moment sau în stare să te satisfacă cum meriţi;
– fluctuaţii hormonale;
– şi da, este posibil să aibă o aventură, emoţională sau fizică.

De ce nu are răbdare în pat?

,, Avem chef unul de celălalt, ne sărutăm intens dar el se grăbeşte. Nu ştiu cum, sau ştiu, în câteva minute doar, mă dezbracă şi se pregăteşte foarte sigur pe el să mă penetreze. Nu pot să spun că asta îmi place mereu”

Motivele sunt pe cât de concrete pe atât de greu de digerat de o femeie: este foarte excitat, este obosit şi vrea să terminaţi mai repede sau pur şi simplu, micul misogin din el îi dictează să se ocupe de propria plăcere din când în când, fără să se gândească prima dată la tine.

De ce rămâne cu şosetele în picioare când facem sex?

,, Asta urăsc rău, rău de tot. Să ne dezbrăcăm şi să îmi arunc ochii ca să descopăr că şi-a lăsat, intenţionat sau nu, şosetele în picioare. Chiar şi dacă sunt din acelea scurte, pentru teneşi, tot mă sâcâie. Pretextul nr.1? Îi este frig. Şi tocmai m-a făcut să mă simt ca un calorifer în timp ce se presupune că trebuie să fiu excitată.”

Într-adevăr, un obicei ,,prost şi fără rost”, care nu îşi prea găseşte o explicaţie medicală şi nici una logică. Sau stai, ar cam fi una. Mitocănia se pune?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!