Experienţe sexuale din vacanţa cu băieţii

De Revista Unica, pe

Ciprian Enea, unul dintre cei mai „umblaţi“ români, îţi dezvăluie cum stau treburile cu sexul în trei destinaţii de vacanţă asiatice. Citeşte, minunează-te şi… inspiră-te!
Asia este recunoscută pentru destinaţiile sale seducătoare şi tehnicile neconvenţionale când vine vorba despre sex. În Phuket, Thailanda, de exemplu, te şochează disponibilitatea fiecărei femei, indiferent de vârstă, de a satisface nevoile oricărui turist. Spre deosebire de Bangkok, aici preţurile sunt mult mai mici (pornesc de la 10 dolari pe oră) şi nu sunt atât de multe locuri organizate de unde poţi alege fetele. Nici n-ai nevoie, pentru că le poţi racola de oriunde. Am făcut pariu cu un prieten că putem avea orice femeie de acolo şi l-am câştigat. Rând pe rând, le-am invitat, când eu, când el, pe toate fetele mai drăguţe care ne ieşeau în cale să facem sex seara, în camera noastră de hotel. Nu ne-a refuzat niciuna. De la ospătăriţe la vânzătoare de suveniruri ori supraveghetoarele de la internet caf. Ba, la un moment dat, el a convins chiar şi-o farmacistă… Toate în mai puţin de patru ore!
Dar pe cât sunt de disponibile, pe atât de puţine lucruri ştiu să facă dincolo de clasicul masaj erotic unu la unu. Cele mai mari probleme le întâmpină când e vorba despre sexul anal, adevărată aventură la care puţine dintre ele se încumetă şi care te face să te simţi „uriaşul planetei“, chiar dacă o ai doar de 15 cm. Deşi, nu-i vorbă, tot uriaş te simţi şi când se întâmplă lucruri normale… O thailandeză mai guralivă ne-a povestit odată că, oricât de greu i-ar veni, există o persoană în faţa căreia o femeie deşteaptă trebuie să cedeze când vine vorba despre sexul anal: propriul ei soţ. Altfel, există riscul să-l piardă, dacă este ispitit de unul dintre mulţii transsexuali operaţi, care arată asemeni unor femei superbe şi care nu ezită să-şi folosescă din plin  avantajul orificiului din… dos. O altă tară a fetelor din vechiul Siam este faptul că se ruşinează între ele când e vorba despre sexul în grup (!?). În plus,  se adaptează greu micilor orgii tematice, uşor regizate, şi au slabe cunoştinţe
de „resuscitare“ atunci când bietul turist ar mai vrea, dar, vorba cântecului, nu mai are cu ce!

În Singapore şi Hong Konk se linge degetul mare de la picior
Cel mai bine la acest capitol „Sorescu“ (s-o resculăm…)  stau chinezoaicele „din diasporă“ (Singapore, Honk Kong, Malaiezia etc.), care sunt, de departe, unele dintre cele mai frumoase şi mai pricepute femei în arta plăcerilor corporale. Mai înalte decât thailandezele şi filipinezele (care, la rândul lor, sunt mai înalte decât cambodgiencele), chinezoaicele stabilite de generaţii în  statele din Sudul Asiei posedă tehnici de „provocare“ şi  „resuscitare“ uimitoare.  Una dintre cele mai eficiente  este sexul oral cu ceai cald. Explodezi, de-a dreptul, nu glumă! Urmează linsul degetului  mare de la picior şi mângâiatul celor mai sensibile locuri ale tale de către ea, cu genele. Apoi  momentele în care ea ţine în gură un cubuleţ de gheaţă şi îţi sărută alternativ zonele erogene, când cu limba, când cu cubul de gheaţă. Ca să nu mai spun de tehnica sărutului zonelor dificil de descris în cuvinte (da, vorbim despre cele mai „scârbavnice“ locuri, la care te gândeşti!). Se  foloseşte tot gheaţa, pe care nu o lasă să te atingă decât ca o părere, lipindu-şi buzele de „ţintă“ şi sugând aerul cu multă salivă şi în rafale întrerupte. Senzaţii nebănuite vreodată încearcă astfel bietul corp (cum ar spune un Shakespeare cu înclinaţii erotice). De la mângâierile catifelate la arsurile uşoare (provocate de gheaţa rece) şi până la „efectul de catifea umedă“,,rod al salivei aerate. Curat Nirvana…

Chinezoaicele comuniste se contorsionează, dar nu se epilează deloc inghinal
Pricepute sunt şi chinezoaicele din Republica Populară, cu condiţia să poţi trece peste faptul că prea puţine dintre urmaşele lui Mao acceptă să se epileze exact acolo unde te-ai aştepta mai mult. Şocul cultural este amplificat de faptul că ceea ce te aşteptai să fie un ghemotoc de blană pufos şi creţ se prezintă aici, din cauze genetice, ca o insulă de iarbă cu fire lungi, negre şi linse de-a dreptul, orientate de obicei într-o parte. Cine dracuÕ a mai văzut păsărici cu freza pe-o ureche? Dar, în afară de asta, meseria-i meserie! Nu se dau în lături de la nimic, şi fantezia culturii chineze erotice, neîntrecută încă, în opinia mea, nu cunoaşte limite. Cu o chinezoaică îţi dai seama cu surprindere că, deşi pariezi sută-n mie că nu mai e loc de încă o repriză, o poţi lua de la capăt. Rareori am văzut femei care să se contorsioneze în aşa un hal încât să ai senzaţia că participi la un „mnage ˆ trois” cu o singură femeie. Sunt doi într-unul, ca şamponul! Pe cuvântul de şoim al patriei şi pionier. Cum să nu te exciţi grozav când vezi cum domnişoara, în timp ce tu stai deasupra, îşi linge pervers propriile degete de la picioare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro