Există fitness erotic! Află ce exerciţii trebuie să faci!

De Raluca Cristea, pe

Nu face exerciţii fizice doar ca să slăbeşti! Cu ajutorul fitnessului erotic, te poţi conecta cu energia transmisă de iubitul tău şi mai ales, îl poţi invita la sex!

Până să aflu exerciţiile specifice fitnessului erotic, nu îmi făceam nicio problemă în privinţa orei de fitness. După ce le-am aflat, am renunţat la orele de fitness cu acel instructor, care includea mereu exerciţiile de mai jos. Nu contest ceea ce ştia, dar cred că aplica mai mult în interesul lui, dacă mă înţelegi…

Află ce poate face fitnessul erotic, încercând câteva exerciţii simple, neapărat cand EL este prin preajmă!

Pisica leneşă şi pofta de sex

Stai pe podea, cu faţa în jos, sprijinită în mâini şi în genunchi. Din această poziţie, ridică capul, inspiră şi arcuieşte spatele spre interior. Acum arcuieşte spatele spre exterior, lasă capul uşor în jos şi expiră. Eşti exact ca o pisică care îşi unduieşte spatele în căutarea afecţiunii stăpânului sau, în cazul tău, în căutarea excitării partenerului. Este o poziţie care îl duce cu gândul la penetrarea de la spate.

Aplecările şi penetrarea din spate

Stai dreaptă, cu picioarele depărtate puţin mai mult decât lărgimea umerilor. Cu spatele drept, îndoaie puţin picioarele şi mişcă-te ca şi cum ai face nişte semi genuflexiuni. Apleacă-te, ţine picioarele cât mai drepte, atinge-ţi tălpile cu palmele şi ridică-te unduind spatele. Repetă toată mişcarea de câteva ori. Când te va vedea, este imposibil să nu se gândească să te dezbrace exact în poziţia în care eşti şi să te penetreze din spate.

Podul şi poziţiile sexuale

O poziţie pe care poate că o adoptai şi la orele de educaţie fizică de la şcoală dar care, la maturitate, capătă şi un alt înţeles. Stai întinsă pe spate cu călcâiele bine sprijinite în podea şi cu braţele întinse cum îţi place, pe lângă corp. Inspiră în timp ce îţi ridici zona pelviană de pe podea, arcuindu-ţi spatele pentru a forma un semicerc. Cum oare să nu se gândească la poziţia misionarului, poziţia roaba şi orice altă poziţie în care te supune şi te penetrează în timp ce tu te arcuieşti de plăcere?

Nervii sexuali

Stai întinsă pe spate, cu picioarele desfăcute, genunchii îndoiţi şi călcâiele lipite. Masează-ţi coapsele de la exterior spre interior şi inspiră în acelaşi timp, unduindu-ţi puţin spatele. Fără să mai pui palmele pe picioare, expiră şi adu-ţi braţele pe lângă corp. La ce îl duce cu gândul acest exerciţiu de fitness erotic? La masturbare!

Care dintre exerciţii ţi se pare cel mai erotic?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!