Exerciţii care te dezvaţă să mimezi orgasmul

De Stela Moisescu pe

Ai început să mimezi orgasmul cu iubitul tău pentru că eşti topită după el şi nu vrei ca o astfel de problemă să intervină între voi. Din păcate el repetă ce a văzut…
… că te aduce la orgasm, iar tu continui să mimezi. Prima oară când ai mimat ai săpat un mare gol în ceea ce priveşte comunicarea dintre voi în aşternut. Dar răul poate fi reparat, fără să faci ceea ce îţi întoarce stomacul pe dos- să îi mărturiseşti adevărul.

Orice sexolog te va sfătui să îi mărturiseşti că ai mimat orgasmul de fiecare dată şi să începi să îi spui ce îţi place ţie de fapt. Specialiştii sar însă peste reacţia bărbatului, care tocmai a suferit o grea lovitură.

Orice bărbat se simte bărbat atunci când îşi satisface iubita, deci îi oferă orgasme. Spunându-i că ceea ce îl definea ca bărbat este de fapt o minciună, de tine creată, nu îi va pica prea bine. Este, dacă vrei, un rău inutil pe care i-l faci. Înainte să faci ceea ce este etic şi moral, deci să îi spui adevărul, încearcă să te dezveţi să mai mimezi orgasmul, să încerci să îl ai cu el pe bune, totul fără să îi răneşti sentimentele. Se poate!

Îţi propun câteva exerciţii care să te dezveţe să mai mimezi orgasmul şi care te invaţă să îl ai cu el:

1. Primul exerciţiu începe cu tine şi cu modul în care atingi orgasmul singură. Dacă poţi să atingi orgasmul de fiecare dată când te masturbezi, atunci nu trebuie decât să iei strategia şi să o aplici în pat cu iubitul tău.

De ce ai orgasm când eşti singură? Pentru că de una singură nu ai niciun stres. În pat cu iubitul ar trebui să te simţi fericită, relaxată şi confortabil. Dacă nu eşti tu însăţi în timpul sexului cu partenerul tău, este firesc că vei simţi nevoia să truchezi finalul.

Aşadar, caută să înţelegi ce te reţine să nu fii tu însăţi în pat cu iubitul.

2. Mai apoi ia fiecare tehnică care te ajută să ai orgasm singură şi aplic-o în timpul sexului. Caută poziţiile de sex care permit stimularea clitorisului sau pe cele care îţi stârnesc fanteziile, ori spune-i că ţi-ai dori să te domine mai mult (dacă aceasta este una dintre fanteziile tale).

Detectează ce te aduce când eşti singură la orgasm şi adu acele elemente în pat cu iubitul tău.

Citeşte alte 3 exerciţii pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2