Ejacularea feminină, cum o obţii?

De Stela Moisescu pe

Multe femei îşi doresc să atingă măcar o dată culmile orgasmului care provoacă şi ejaculare. Află cum poţi mări şansele de a experimenta acest fenomen.

Ejacularea feminină depinde în mare parte de stimularea punctului G şi de tonifierea muşchilor Kegel. Ai mai multe şase să obţii un orgasm însoţit de ejacularea prin stimulare manuală, decât prin act sexual.

Înainte de a trece la fapte goleşte-ţi vezica. Stimularea punctului G poate provoca senzaţia de urinare. Din cauza aceasta multe femei se inhibă şi se opresc. Dacă mergi la toaletă înainte nu ai de ce să-ţi faci griji.

Chiar dacă simţi că vei urina, nu te opri din stimulare şi nu te încorda. Dimpotrivă, relaxează-ţi muşchii vaginului pentru a mări şansele producerii ejaculării, arată babeland.com.

O altă metodă de a scăpa de grija urinării în timpul actului este să pui un prosop sub tine sau să muţi întreaga acţiune în baie. Orice ar fi, concentrează-te doar pe senzaţia de plăcere.

În timpul stimulării punctului G, ţinând relaxaţi muşchii vaginali, imaginează-ţi ejacularea şi încearcă să „împingi” în loc să te încordezi.

Ai mai multe şanse să ejaculezi dacă vei combina stimularea punctului G cu cea a clitorisului.

Nu începe direct cu localizarea punctului G. El devine palpabil şi sensibil la orice atingere abia după ce te simţi excitată. Poţi începe stimularea punctului G, atunci când eşti suficient de excitată pentru a începe un act sexual.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro