Dragoste şi sex: Cum supravieţuieşti unei relaţii la distanţă?

De Mia, pe

Avem multe oportunităţi să părăsim oraşul natal, ţara din care facem parte, pentru a câştiga un trai mai bun. Din păcate, nu îi putem lua şi pe cei dragi cu noi de fiecare dată, aşa că ne rămâne doar să păstrăm relaţiile la distanţă. Ce rămâne de făcut când tu trebuie să pleci, iar iubitul tău să rămână?
Întâlniri regulate
Internetul vă stă la dispoziţie cu diferite programe gratuite pe care le puteţi folosi pentru a comunica liber, oricând, audio-video. De exemplu, Skype este un asemenea program. Stabiliţi o oră la care vă puteţi întâlni virtual în fiecare zi şi ţineţi-vă de ora aceea. În felul acesta vă veţi găsi uşor şi nu vei sta să te întrebi toată ziua când veţi ajunge să vorbiţi iar.
În plus, încearcă să nu îi trimiţi prea multe mesaje în timpul zilei, până ajungeţi să purtaţi conversaţia video, pentru că atunci când chiar ajungeţi să vorbiţi, poate nu vei mai avea ce să-i povesteşti. Dacă într-adevăr ajungeţi într-un punct în care nu mai aveţi ce să povestiţi după o oră de discuţii, vorbiţi despre cum veţi petrece prima zi în care vă reîntâlniţi.
Cum îl înveţi să îţi facă sex oral mai bine?
Aplicaţii deştepte
Dacă obişnuiţi să vă scrieţi mult, probabil te costă foarte mult mesajele, mai ales dacă sunteţi în ţări diferite. Cel mai bine este să daţi jos de pe Internet aplicaţii ieftine, care vă lasă să scrieţi fără să plătiţi mult. Spre exemplu, Whatsapp este o aplicaţie de chatting care consumă foarte puţini Mb de Interet şi poţi trimite videouri şi poze de pe telefon.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!