Dragoste şi sex: Semne surprinzătoare că ar trebui să vă despărţiţi

De Adina Radu, pe

De cele mai multe ori intuiţia ne spune rapid ce ar trebui să facem mai departe, dar tot de atâtea ori refuzăm să ne ascultăm propriile instincte de teamă că rămânem singuri, că nu avem destulă încredere în sine sau sperând că lucrurile se vor îndrepta până la urmă. Din păcate, chiar dacă vă iubiţi, uneori trebuie să ajungeţi şi la despărţire. Este dureros, dar iată ce trebuie să iei în calcul:
Toţi prietenii lui sunt singuri
Sunt prietenii lui de foarte mult timp, se înţeleg de minune şi le place să se distreze împreună. Dacă toţi prietenii lui sunt singuri, probabil şi el are aceeaşi gândire ca ei. De obicei, bărbaţii care sunt pregătiţi să se implice în relaţii serioase renunţă la obiceiurile de burlac, ci renunţă la comportament şi preferă să petreacă timpul în compania prietenilor aflaţi în relaţii. În plus, prietenii lui singuri s-ar putea să facă glume la adresa lui, fiind singurul cu prietenă sau se supără pe el pentru că alege să iasă în oraş cu tine şi nu cu ei.
Relaţii: Şi el are nevoie de afecţiune. Uite ce vrea să audă de la tine
Vorbeşte urât despre fosta
Dacă este genul de bărbat care vorbeşte urât despre fosta iubită, fosta soţie sau chiar despre mama lui – chiar dacă este greu de crezut, se întâmplă – nu mai rămâne mult timp până ce tu vei ajunge „fosta” despre care vorbeşte neplăcut. Este evident că nu respectă femeile din viaţa lui.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!