Dragoste şi sex: 5 semne ce îţi spun că el e genul care înşală

De Adina Radu, pe

Poţi trăi şi o viaţă întreagă cu impresia că omul de lângă tine este cel mai bun de pe planetă, fără să-i afli vreodată secretele cele mai întunecate. Te poţi căsători cu un bărbat impresionant şi abia ani mai târziu să afli că nu este deloc aşa cum ai crezut. Şi nu poţi ştii niciodată cu siguranţă dacă te înşală sau nu, însă îţi poţi da seama. Iată cum:
Accesul nelimitat
Lucrurile mici şi nesemnificative pot deveni mari, importante şi chiar o problemă în anumite situaţii. De exemplu, într-o relaţie normală, în care ambii parteneri sunt fideli, nu ar trebui să fie o problemă dacă tu răspunzi la telefonul lui, atunci când el nu e pe aproape – decât dacă este telefonul de serviciu.
Te ascunde
Un bărbat fidel nu ar avea nicio problemă să iasă cu tine în oraş, în localurile pe care le frecventează şi cu prietenii lui. Însă, dacă evită pe cât posibil să mergeţi în anumite locuri, ar putea fi ceva suspicios la mijloc.
Prietenii şi familia
Orice persoană aflată într-o relaţie serioasă vrea ca prietenii şi familia să-i cunoască consoarta. Dacă nici după câteva luni bune nu i-ai cunoscut măcar prietenii, există o foarte mare posibilitate ca altcineva să fi făcut deja asta – o altă iubită, mai exact.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!