Dragoste şi sex: 5 reguli pentru femeile care nu au noroc în dragoste

De Mia, pe

Atunci când alegi mereu acelaşi tip de bărbat cu care să începi o relaţie, toate se vor termina în acelaşi fel şi cel mai probabil tu vei ajunge să crezi că pur şi simplu viaţa de cuplu nu este pentru tine. Trebuie să ieşi din acest cerc vicios ca să poţi avea parte de o relaţie fericită. Ce e de făcut:
Nu-ţi mai plânge de milă
Chiar aşa, nu te mai plânge de ce se întâmplă cu viaţa ta amoroasă, ci mai bine renunţă la gândurile deprimante, pentru că acestea nu fac decât să te ţină pe loc. Nici pentru bărbaţi nu este distractiv să iasă în oraş cu o persoană care de fiecare dată se critică singură. Dacă ei nu sunt interesaţi de tine, probabil nu este pentru că nu eşti un supermodel, ci pentru că văd cum te simţi faţă de tine.
Sex: Ce sfaturi îţi dau specialiştii pentru o viaţă intimă mai bună
Păstrează misterul
Cu toţii avem un bagaj emoţional din relaţiile trecute, mai mic sau mai mare. De-a lungul unei relaţii, bărbatul de lângă tine va afla mai multe şi mai multe lucruri despre tine, dar până la acel punct, nu-i oferi mai multe detalii decât are nevoie sau vrea să ştie. Atunci când o femeie se simte nesigură, are tendinţa să ofere prea multe informaţii. Este bine să poţi fi sinceră în relaţia ta de cuplu, însă oferă-i mai întâi o şansă să evolueze până să te deschizi prea mult.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!