Ce înţelegi greşit în relaţia ta de cuplu?

De Mia, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:44

Căsnicia este o instituţie care datează din cele mai vechi timpuri, însă în zilele noastre a suferit schimbări dramatice. Dacă în trecut era vorba de statut social, creşterea copiilor împreună, susţinere financiară şi divorţul rareori era o soluţie, astăzi lucrurile nu mai sună la fel.
Aşteptările noastre s-au schimbat în privinţa relaţiilor de lungă durată şi a căsniciilor. Nu mai vrem aceleaşi lucruri şi am devenit mai egoişti cu partenerii noştri de viaţă. Iată ce altceva s-a mai schimbat de-a lungul timpului:

Lipsa onestităţii înseamnă minciună?

Atunci când investeşti într-o relaţie de lungă durată, ce ar putea deveni în viitor o căsnicie, sinceritatea şi adevărul stau la loc de cinste. O relaţie ar trebui să fie bazată pe încredere mutuală, astfel că tu poţi discuta absolut orice subiect cu iubitul tău, însă nu uita că adevărul poate fi dureros în unele cazuri.
Şi atunci ce rămâne de făcut: îi spui adevărul, deşi ştii că îl va răni sau preferi să păstrezi unele lucruri pentru tine? În acest caz trebuie să te gândeşti înainte dacă merită să îi răneşti sentimentele cu ce vrei tu să îi spui sau este un detaliu fără prea mare importanţă.
Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!