Dragoste şi sex: 6 metode prin care îţi faci relaţia să meargă mai bine

De Adina Radu, pe

Să menţii o relaţie de cuplu armonioasă şi fericită nu este deloc uşor, în ciuda a ceea ce vezi în filmele de la televizor. Ca să ai o relaţie sănătoasă trebuie să depui efort timp îndelungat, pentru că lucrurile nu merg niciodată de la sine. Uite ce ai mai putea face ca să fii fericită alături de iubitul tău:
Tu înainte
Persoanele care muncesc pentru a se dezvolta, învâţând lucruri noi, mergând la fel de fel de cursuri sau pur şi simplu făcând ce îţi place mai mult, sunt mai fericite alături de partenerii lor. Atunci când îţi vezi de propriile pasiuni, ai mai multe de oferit iubitului tău şi astfel legătura voastră va deveni mai profundă.
Sex
În orice relaţie, oricât de veche, sexul este foarte important. Dacă nu aveţi destul timp la dispoziţie şi pentru astfel de momente de intimitate, vă puteţi planifica din timp câteva partide scurte, dar care să vă facă să vă reconectaţi şi să vă simţiţi mai bine împreună. Chiar dacă nu aveţi parte de cele mai impresionante partide tot timpul, tot este indicat să faceţi sex în mod regulat.
Sex: Cele mai impresionante… „bărbăţii” din lume
Culcă-te supărată
Dacă până acum ţi s-a spus mereu să nu te culci înainte să rezolvi toate problemele cu persoana iubită, acum psihologii au descoperit că în timpul somnului, mai exact în faza REM (MRO, mişcare rapidă a ochilor – n.r.) oamenii găsesc noi soluţii ale problemelor. În timpul somnului, amintirile se rearanjează, iar asocierile vechi se pot combina cu idei noi şi astfel poţi soluţiona probleme în timp ce dormi.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!