Dragoste şi sex: Ce lucruri ciudate vă afectează relaţia?

De Adina Radu, pe

De curând, o nouă cercetare a dezvăluit că timpul pe care tu îl petreci dormind îţi poate afecta relaţia cu cel iubit – dacă dormi prea puţin îţi poţi sabota relaţia de cuplu – însă lipsa somnului nu este singurul lucru care vă poate face rău. Ar mai fi câteva…
Greutatea ta
Universitatea din Tennessee a observat timp de câţiva ani 200 de cupluri, proaspăt căsătorite, iar studiul a arătat că mariajele sunt mai fericite câtă vreme femeia reuşeşte să-şi menţină greutatea sub control şi este mai slabă decât soţul ei. Până la urmă, nu kilogramele în plus ar trebui să conteze într-o căsnicie de succes, ci dragostea, iar partenerii ar trebui să se accepte şi să se iubească aşa cum sunt.
Părinţii
Poate suna un pic anapoda, dar o relaţie are mai multe şanse să fie sănătoasă şi fericită dacă tu nu te înţelegi de minune cu mama lui. Soacra tot soacră rămâne, dar se pare că dacă îţi devine prietenă, relaţia are mari şanse să se strice.
IDEI DE VALENTINE’S DAY: Cadouri inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor
Drumul lung
Timpul lung petrecut în trafic, tocându-ţi nervii din cauza ambuteiajelor care se creează în fiecare dimineaţă şi seară se transformă în stres, iar stresul adunat puţin câte puţin creşte şansele unei despărţiri cu până la 40%, arată o cercetare efectuată de către un grup de cercetători suedezi. Pe scurt, dacă trebuie să călătoreşti destul de mult pentru a ajunge la serviciu, acest lucru îţi afectează viaţa de acasă.

Citeşte mai departe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!