Dragoste şi sex: Mai este îndrăgostit de fosta iubită?

De Adina Radu, pe

„Fosta iubită”, sintagma aproape cea mai puţin plăcută de actualele iubite din întreaga lume, este un subiect delicat chiar şi pentru cele mai fericite relaţii ori pentru cele mai puternice femei. Chiar dacă evităm cât putem să discutăm despre subiectul în cauză, câteodată este important să ştim unde ne aflăm. Dacă el încă este îndrăgostit de ea?
Vorbeşte despre ea tot timpul
Chit că nu spune că este frumoasă, deşteaptă şi toate cele, oricum leagă aproape orice subiect de… ea. Şi dacă nu o admiră, poate se plânge de ea tot timpul, dar oricum mereu devine subiect de discuţie – că s-a purtat aşa, că a făcut asta, că a zis aia… Acestea sunt semne clare că nu a uitat sentimentele faţă de ea, altfel nu s-ar mai gândi aşa de mult la ea.
E cea mai bună prietenă
Să rămâi prieten cu fosta iubită este un lucru onorabil, însă poate fi şi un semn că el încă ar mai avea sentimente faţă de ea şi încă îşi doreşte să se găsesască în preajma ei. Un semnal de alarmă este dacă o consideră cea mai bună prietenă şi se văd foarte des. Dacă el este în continuare atât de investit în relaţia cu fosta, s-ar putea ca tu să nu fii atât de importantă precum ai spera.
Dragoste şi sex: Ce faci dacă iubitul tău vrea mai puţin sex ca tine?
A rămas apropiat de familia ei
Odată ce o relaţie s-a terminat, oamenii au tendinţa să evite să mai petreacă timp împreună şi cu familia fostului sau fostei. Astfel că dacă este în continuare prietenos cu familia „exei” ar putea fi o ameninţare pentru relaţia ta. Află dacă a rămas în relaţii bune doar cu familia ei şi dacă mai participă la evenimentele în familie. În plus, ai putea încerca să afli dacă şi cu ea se poartă la fel, ceea ce ar putea fi un semn rău pentru tine. În schimb, dacă doar mai vorbeşte din când în când cu rudele ei, dar nu şi cu ea, asta nu ar trebui să fie o problemă pentru tine.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!