Dragoste şi sex: Ce faci când iubitul devine prea gelos?

De Adina Radu, pe

Relaţia de cuplu poate deveni tot mai complicată dacă „monstrul cu ochi verzi” îşi face loc între voi. Gelozia aduce cu ea posesivitatea, certurile şi până la urmă destrămarea relaţiei. Cum gestionezi situaţiile de acest fel?
Află de unde vine
Orice sentiment negativ are o sursă, un punct de pornire. Înainte să te enervezi şi să începeţi o ceartă, pune-te în locul lui preţ de câteva minute. Ai flirtat cumva cam mult cu un coleg de serviciu? Sau te-ai împrietenit cam tare cu unul dintre prietenii săi atunci când aţi ieşit împreună? Fă un pas înapoi şi gândeşte-te la orice situaţie în care el s-ar fi putut simţi ameninţat, pentru a afla de ce a devenit gelos.
Sex: 6 metode sigure prin care ajungi la orgasm
Concentrează-te pe soluţie
Dacă nu ai grijă, discuţia despre situaţie ar putea deveni o problemă serioasă în cuplu, iar certurile ce urmează nu vor duce la un final concret. Decât să te concentrezi asupra problemei, mai bine caută o soluţie, du conversaţia înspre acţiune – ce puteţi face amândoi ca să nu mai existe gelozie în cuplu? Întreabă-l ce ai putea face că să nu se mai simtă ameninţat sau nesigur, iar el, în schimb, poate încerca să vadă lucrurile obiectiv înainte să devină gelos.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!