Dragoste: Semne care îţi spun că este obsedat de tine

De Adina Radu pe

Unii bărbaţi pot duce pasiunea la extrem. Crezând că este vorba de dragoste profundă, pot ajunge să dezvolte adevărate obsesii pentru iubitele lor. Degeaba pot încerca să ascundă acest lucru, pentru că limbajul corpului nu poate fi controlat şi nici nu minte.
Îşi arată afecţiunea în public
Sunt bărbaţi cărora nu le place să se sărute cu iubitele lor pe stradă sau de faţă cu alte persoane, în spaţii publice. Mai sunt alţii, care nu au o problemă cu asta şi mai sunt acei câţiva care îşi arată afecţiunea în public, tocmai pentru a le arăta tuturor celor din jur că iubitele sunt ale lor, că le „aparţin”.
Te urmăreşte
Ce îl deosebeşte pe el de un obsedat „cu acte în regulă” este faptul că vă aflaţi într-o relaţie. Dacă începe să apară deodată în locurile pe care tu le frecventezi cu prietenii tăi, ar trebui să îţi pui unele semne de întrebare – mai ales dacă face un obicei din asta.
Încearcă să te schimbe
Este un lucru obişnuit să mergi la cumpărături cu iubitul, iar atunci când probezi haine să-i ceri părerea. Totuşi, dacă el este mult prea interesat de cum te îmbraci – adică îţi impune să cumperi anumite haine, de exemplu – şi dacă îţi cere să nu mai machiezi ori să îţi prinzi părul într-un anumit fel, adu-ţi aminte că tu eşti cea care decide cum ar trebui să arăţi şi nu el. Dacă încearcă să te controleze în acest mod, ar putea însemna că nu vrea să atragi atenţia altor bărbaţi, pentru că este obsedat de tine.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2