Dicţionar de vise: ce visează cel mai des femeile

De Raluca Cristea, pe

Cu toţii avem vise, chiar şi erotice. Dorinţele se regăsesc în visele noastre, indiferent de natura lor. Oare ce visează cel mai des femeile?

Nu ţi s-a întâmplat măcar o dată să te ,,bântuie” un vis din timpul nopţii? Şi apoi să stai şi să te gândeşti ce ar putea să însemne şi cum ţi-ar putea influenţa realitatea?

Află ce visează cel mai des femeile şi ce înseamnă aceste vise frecvente!

Că fac dragoste


De departe visul cel mai des întâlnit printre femei este când să faci dragoste cu iubitul, cu un bărbat de care nu eşti foarte apropiată sau cu un bărbat complet străin. Ce înseamnă asta pentru tine? Dacă cel în cauză este iubitul tău înseamnă fie că ai nevoie de mai multă afecţiune din partea lui fie că vrei să faci sex cu el cât mai curând. Dacă cel din vis este un bărbat amic al tău atunci prin vis reiese dorinţa înnăbuşită să ai o relaţie cu el. Dacă bărbatul este complet străin, atunci nu eşti mulşumită de viaţa ta sexuală actuală.

Că se căsătoresc


Dacă te visezi la propria nuntă şi te vezi în rochia de mireasă înseamnă temeri şi dorinţa de a primi dragoste. Dacă eşti adusă în Biserică, atunci o să te bucuri în curând de o surpriză plăcută în viaţa sentimentală.

Că aleargă


Ţi s-a întâmplat să visezi că alergi şi să te trezeşti dimineaţa obosită? Este un vis care apare mai ales printre femeile cu o viaţă activă, chiar stresantă, sau printre femeile care nu sunt mulţumite de cum evoluează viaţa lor. Dacă alergi singură şi ajungi îintr-un loc care îţi place, înseamnă că o să rezolvi în curând o problemă importantă. Dacă cineva te aleargă şi nu îi vezi faţa, atunci eşti copleşită de probleme şi oboseală. Dacă vrei să alergi, dar alergi încet şi cu frică, îţi este teamă să iei o hotărâre importantă sau ţi-e teamă de un posibil eşec.

Că fac sex cu mai multe persoane


Dacă visezi că faci dragoste cu mai multe persoane, femei şi bărbaţi, în acelaşi timp, înseamnă că nu eşti mulţumită de viaţa ta sexuală şi vrei mai mult de la iubitul tău. Poate să ascundă în acelaşi timp adevărate înclinaţii pentru sexul în grup. Dacă visezi că faci sex cu mai multe persoane dar pe rând, înseamnă fie că vrei să te desparţi de actualul iubit ca să începi o relaţie cu un bărbat mai atrăgător, fie că ai reale înclinaţii pentru schimbul de parteneri sexuali sau tipuri de sex mai rar folosite.

Că se îneacă


Indiferent de cât de scurt sau lung este visul, dacă visezi că te îneci înseamnă că eşti copleşită de griji, iluzii, dezamăgiri. Mai înseamnă şi că te limitezi voit, îţi impui anumite standarde care nu îţi sunt neapărat pe plac sau care sunt dictate de persoane apropiate ţie.
 

Visele nocturne comune

Şi prin comune mă refer la visele pe care femeile le ,,impart” cu bărbaţii. Se pare că sexul frumos şi sexul tare se gândesc în timpul somnului la poziţii sexuale pe care nu au curajul să le încerce, la o partidă de sex într-un loc interzis şi la scene din filme porno.

80% din scenele de sex din visele femeilor au ca protagonişti actualul sau fostul partener. Restul de 20% îl ocupă bărbaşi cunoscuţi ,,din vedere” şi vedete de la Hollywood.

Tu ce visezi cel mai des? Răspunde-ne, iar noi îţi spunem ce înseamnă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!