De ce orice femeie trebuie să încerce sexul cu un străin

De Raluca Cristea, pe

Unui bărbat nu îi trebuie mult să se convingă că vrea să facă sex cu o femeie, chiar pe care n-o cunoaşte. Cu femeile, lucrurile stau altfel. Totuşi, ce-ar fi dacă…

… ai încerca sexul cu un bărbat străin!

Să dăm crezare sexologilor?

Specialiştii sunt de părere că bărbaţii ar face sex oricând, dacă ar putea. Când o femeie aparent perfectă s-a apropiat de ei pe stradă, 95% dintre bărbaţi au recunoscut că le-ar plăcea să aibă o întâlnire cu ea exact în acea seară şi 80% au recunoscut că le-ar plăcea să facă sex cu ea. Se pare că nici nu le-a trecut prin gând că ar putea fi o femeie periculoasă, eu ştiu, o hoaţă sau o criminală.

În schimb, doar 10% dintre femei sunt la fel de deschise către sexul cu un bărbat străin. Să fie statisticile adevărate în privinţa femeilor sau, puţin trucate? Chiar şi aşa, un lucru este sigur: sexul cu un bărbat pe care nu-l cunoşti este HOT!

Sexul cu cineva străin: între fantezie şi realitate

Sper că nu mai este o enigmă pentru tine: una dintre cele mai intense fantezii sexuale atât a femeilor cât şi a bărbaţilor este să facă sex cu o persoană necunoscută, pe un gang întunecos sau în camera unui hotel.

Bărbaţii sunt mai îndrăzneţi şi, deşi nu aleg gangul întunecos, recurg la maşina personală, camera de hotel sau propria casă când vor să facă sex cu o femeie complet străină sau pe care au cunoscut-o în aceeaşi zi. Femeile, deşi poate chiar mai pasionale, sunt mult mai reticente. Şi totuşi, poate n-ar fi rău deloc dacă am fi mai puţin pudice şi mai mult interesate de propria plăcere sexuală. Viaţa trece repede repejor fetelor!

De ce nu trebuie să iţi refuzi plăcerea sexului cu un străin?

Ai nişte motive, cred eu, destul de convingătoare:
– este o partidă de sex inedită;
– nu o să mai ştiţi nimic unul despre celălalt după sex;
– garantat, ai parte de orgasm datorită erotismului momentului;
– bifezi o experienţă de neuitat şi poate, unică;
– te cunoşti din ce în ce mai bine sexual.

Probabil te gândeşti deja, cum vine asta? Doar nu ieşi pe stradă, îl găseşti dintr-odată şi gata! Nu, nicidecum. Cel mai important este să fii deschisă către o astfel de experienţă şi totul o să vină de la sine la un moment dat.

Nu trebuie să întâlneşti străinul din fantezia sexuală, pe o străduţă lăturalnică sau care te atrage în camera unui hotel. Poate fi vorba chiar despre un bărbat pe care îl cunoşti într-o seară, la o petrecere, dar te atrage sexual foarte mult şi eşti convinsă că vrei să faci sex cu el şi poate, doar atât. N-ar fi de mirare să trăieşti cu el cea mai tare partidă de sex a ta de până acum!

P.S.   Nu te împing să îţi înşeli iubitul, dar, dacă eşti singură, merită să nu ratezi experienţa multisenzorială a sexului cu un necunoscut!


Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!