De ce se bucură unele femei mai mult de sex

De Stela Moisescu, pe

Ai vreo prietenă care spune că face sex de 4, 5 ori pe săptămână şi are de fiecare dată orgasm? Ea face parte din femeile care se bucură cu adevărat de sex…
… nu din clubul mincinoaselor, cum ţi-ar plăcea să crezi. Aceste femei chiar există. Este vorba de acele femei care găsesc motive pentru a face sex, nu pentru a-l evita! Pentru ele sexul este un remediu mai eficient decât yoga atunci când sunt stresate, iar orgasmul este tratamentul perfect pentru durerile de cap.

Cum de reuşesc aceste femei să iubească atât de mult sexul şi să-l trăiască cu atâta intensitate? Află că totul stă în modul în care aleg să vadă lucrurile şi să-şi trăiască viaţa.

Şi tu, cu 6 mici ajustări, ai putea să te bucuri la fel de mult de sex! Iată cum:

Întoarce şi tu capul după bărbaţi

Ai constatat că iubitul tău nu a încetat să trăiască după deviza că „Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place”. Ar trebui să îi urmezi exemplul. Doar pentru că eşti într-o relaţie, nu inseamnă că ar trebui să ai ochi doar pentru iubitul tău. Permite-ţi să remarci şi tu bărbaţii din jurul tău. Femeile care se bucură mult de sex adoră bărbaţii şi nu încetează să-i admire (de la distanţă!) doar pentru că inima lor aparţine unui singur bărbat.

Descotoroseşte-te de stereotipuri

Femeile care se bucură mult de sex o fac pentru că pun semnul egal între sexualitatea feminină şi cea masculină. Ele nu pleacă urechea la faptul că femeile ar fi în dezavantaj faţă de bărbaţi în ceea ce priveşte abilitatea de a atinge orgasmul.

Multe femei se demotivează, spunându-şi că e normal să aibă mai puţin chef de sex decât un bărbat sau să nu aibă orgasm, dacă statisticile arată că majoritatea femeilor nu îl pot atinge cu partenerul de cuplu. Acestea nu sunt decât nişte autosugestii care te fac să îţi placă sexul din ce în ce mai puţin.

Transformă orice emoţie în energie sexuală

 
Eşti genul de femeie care trebuie să fie într-o dispoziţie bună pentru a face sex? E cazul să renunţi la acest obicei restrictiv. Femeile care se bucură de sex aleg să separe plăcerea fizică de starea emoţională. Şi tu poţi face acest lucru.

Imaginează-ţi că ai o ceartă cu iubitul tău. Vă contraziceţi în legătură cu ceva chiar înainte de culcare. În loc să adormiţi spate în spate, întrerupe-i tirada de reproşuri suindu-te pe el şi înghiţindu-i vorbele cu un sărut.

Femeile care se bucură de sex ştiu că nu are sens să dai importanţă şicanelor dintre parteneri. Ele ştiu cum să se detaşeze de emoţiile negative sau cum să le transforme în energie sexuală. În acelaşi timp înţeleg că partea fizică a relaţiei contează la fel ca cea emoţională.

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!