9 motive pentru care sexul e cel mai bun vara

De Stela Moisescu pe

Vara totul capătă o tentă sexy, aşa că trebuie să profiţi de potenţialul acestui sezon, pentru a-ţi condimenta viaţa sexuală. În mod oficial, vara se petrec…
… cele mai tari partide de sex, iar motivele sunt nenumărate.

Iată de ce măcar vara merită să faci sex zilnic!

Sexul este mai orgasmic:

Eşti foarte bronzată şi te simţi sexy. Faptul că îţi place la nebunie să fii în pielea ta îţi aduce orgasme pe tavă!

Zilele sunt mai lungi şi te bucuri mai mult timp de lumină naturală, dar şi de razele Soarelui, ceea ce contribuie la creşterea libidoului. Ori, apetitul sexual este vital pentru a atinge culmile extazului.

Căldura mai atenuează senzaţia de „picioare reci”, care reprezintă semnul unei proaste circulaţii periferice, ce îţi diminuează drastic şansele de a atinge orgasmul.

Pe timpul verii… transpirăm. Iar asta ne face să eliberăm o cantitate mult mai mare de feromoni, ceea ce înseamnă că atracţia dintre tine şi iubitul tău reînvie pe timp de vară. Atraţia sexuală trezeşte apetitul şi naşte orgasme pătimaşe!

Sexul este mai practic şi fantezist:

Sexul în locuri publice devine mai accesibil pentru că este suficient de cald şi apar ocaziile perfecte: sexul pe plajă la mare, pe iarbă verde la picnic, pe o alee pustie, după ce vă întoarceţi din club… Vara distracţiile vă oferă multe oportunităţi indecente.

Sexul în public devine mai sigur vara. Poţi purta o fustă şi o lenjerie minusculă, aşa că dacă sunteţi în pericol să fiţi prinşi, lucrurile pot şi foarte repede remediate.

Că tot vorbim de haine, tehnic vorbind, vara scapi mai repede de ele!

Sexul slăbeşte… şi o face mai eficient pe timp de vară, când e mai cald. Aşa că poţi scăpa de celulită într-un mod foarte plăcut, înainte de a te afişa în costum de baie.

Cât despre fenomene meteorologice, vara poţi face sex în timpul celor mai pasionale furtuni, cu tunete şi fulgere.

Dă click şi află de ce îţi creşte libidoul vara!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro