Învaţă de la vedete cum să treci peste o despărţire!

De Stela Moisescu pe

Exemple AŞA DA: Scarlett Johanson, Kim Kardashian şi Jessica Biel

Iată trei dive de calibru care ne demonstrează că poţi ieşi dintr-o relaţie cu  eleganţă, chiar dacă ai inima frântă.

Frumoasa Kim Kardashian a postat pe Twitter la o zi de la despărţirea de Reggie Bush: „Un pupic de bună dimineaţa! Încă o zi minunată în Miami!” Este important să te autosugestionezi să gândeşti optimist, chiar de la începutul zilei, oricât de tristă a fost ziua anterioară. Astfel, nu laşi aspectele negative să îţi umbrească întreaga existenţă şi înveţi să găseşti plăcere în lucrurile mici care nu au legătură cu fostul tău iubit sau cu viaţa de cuplu.

În martie am oftat, căci cuplul Jessica Biel-Justin Timberlake s-a destrămat după patru ani de relaţie. Cântăreţul este cel care a pus punct relaţiei cu Jessica, după ce ea l-a speriat cu un discurs foarte siropos ţinut cu ocazia zilei lui de naştere în faţa rudelor şi prietenilor. Actriţa a precizat că l-a urmărit pe Justin la începutul relaţiei lor, în speranţa că el o va băga în seama. Discursul care se voia a fii unul emoţionant a stârnit uimire. La scurt timp cei doi s-au despărţit.

Deşi Jessica Biel este „devastată” de decizia lui Justin de a pune punct relaţiei, ea ţine capul sus. La câteva zile după despărţire actriţa a apărut în public la petrecerea onomastică pe care a organizat-o pentru fratele ei, semn că eşecul de la petrecerea organizată în cinstea lui Justin nu a marcat-o definitiv.

Ia exemplu şi de la Scarlett Johanson, care încă mai iese în oraş cu fostul ei soţ, Ryan Reynolds. Recent au fost surprinşi în New York luând masa împreună la un restaurant, iar o sursă din anturajul lor spune că cei doi nu concep să rupă orice legătură după ce au fost căsătoriţi.

Nu vei trece cu adevărat peste o despărţire, imaginându-ţi că fostul iubit a dispărut complet de pe faţa pământului. Ai mai multe şanse să te simţi împăcată, dacă încerci să ţi-l imaginezi în postura de prieten cu care poţi ocazional să stai la aceeaşi masă şi să porţi o discuţie amiabilă.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2