Cum te dai de gol că mimezi orgasmul

De Raluca Cristea, pe

Studiile spun că 60% dintre femeile cu o viaţă sexuală activă au mimat cel puţin o dată orgasmul. Asta nu le place deloc bărbaţilor. Deloc!

Puţine lucruri revigorează libidoul şi percepţia sexuală a unui bărbat şi unul dintre ele este capacitatea de a-şi aduce iubita la orgasm. De fiecare dată! Poate cea mai bună replică pe care un bărbat vrea să o audă în timpul sexului este ,,Am avut orgasm!” este mult mai important pentru el decât dacă i-ai spune că este frumos, inteligent sau romantic.

Ştiind toate astea, îţi dai uşor seama că ai misiunea destul de delicată de a atinge cât mai des orgasmul în timp ce manevrezi cu grijă orgoliul masculin al iubitului tău. Şi uite cum apare motivul nr.1 pentru care femeile mimează orgasmul: nu vor să îşi rănească, dezamăgească sau plictisească partenerii.

Dacă tot recunoaştem că mimăm, unele mai des altele mai rar, ar fi bine să ştim şi cum riscăm să ne dăm de gol că nu am avut orgasm. Nu de alta, dar să evităm pe viitor, deşi ideal ar fi să ne dăm tot interesul ca să avem orgasm. Asta ca să nu mai vorbim şi de priceperea în a atinge orgasmul multiplu.

Aşadar… cum îşi dă seama iubitul tău că ai mimat orgasmul?

 

Dacă îi vorbeşti coerent şi calm în timp ce îl faci să creadă că ai orgasm

Asta nu înseamnă că trebuie să debitezi prostii ca să te creadă că ai orgasm dar, dacă ai atins până acum orgasmul, ştii că în timpul climaxului nu prea mai poţi articula cuvintele. Dacă tu îi vorbeşti pe un ton normal, fără să te precipiţi, fără să stâlceşti cumva cuvintele, e posibil să se prindă că pe interior nu se produce nicio schimbare majoră pentru plăcerea ta.

Când muşchii vaginali nu se contractă rapid spre sfârşit

Deşi multe femei cunosc exerciţiile Kegel şi pot contracta muşchii vaginali, asta nu ajută cu nimic în timpul orgasmului. Oricâte Kegel ai fi exersat, nu prea poţi să reproduce până la 10 spasme ale vaginului în doar 20 de secunde sau chiar mai puţin.

În plus, la orgasm, muşchii vaginali îmbracă şi strâng puţin penisul.

Dacă nu te schimbi deloc la faţă

Ei, nu te gândi că ţi se face parul roşcat dintr-odată şi ochii cafenii. Ideea este mai mult decâît dovedită de studii: în timpul climaxului, pupilele se măresc, obrajii se înroşesc şi pielea transpiră.

Ţipi, gemi şi te mişti energic, apoi te calmezi imediat

Dacă faci pe actriţa de film porno dintr-odată şi apoi te calmezi ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bate foarte tare la ochi.

Nu ejaculezi

Dacă eşti una dintre femeile care ejaculează la orgasm, este lesne de înţeles că nu poţi minţi că l-ai avut când nu ţi-ai manifestat complet extazul.

Îl întrebi cât mai are, cum se simte

Deci ai o tactică – vrei să îndrepţi atenţia către el, să pară că te dedici total momentului şi vrei să îl faci să se simtă excelent. De fapt, vrei doar să îi distragi atenţia, să maschezi lipsa orgasmului tău.

Te recunoşti?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!