Cum seduci un bărbat în mod subtil, dar sigur

De Stela Moisescu, pe

Despre seducţie se spun multe, cum că ar fi o artă la care excelezi prin exerciţiu sau, la polul opus, un talent înnăscut. Eu aş spune că nu te naşti seducătoare,…
…. dar poţi ajunge să fii aşa în mod natural. Contează enorm şi obiectul seducţiei tale, dar şi echilibrul pe care îl creezi între flirt, umor, sexualitate şi romantism.

Dacă te-ai săturat de sfaturile de seducţie bazate pe ce parfum să porţi la prima întâlnire, iată 8 sfaturi practice despre cum poţi să-l seduci într-un mod subtil, dar sigur pe cel care te-a sedus deja, poate cu bună ştiinţă.

1. Fii feminină, cu doar câteva trăsături masculine

În primul rând tehnicile de seducţie cu efect asupra femeii sunt diferele de cele care ademenesc un bărbat.

Calea spre inima şi patul lui nu sunt abilităţile tale de a mânui sabia într-un joc pe calculator sau cunoştinţele tale despre fotbal şi comediantul Carlos Mencia.

Faptul că porţi numai pantaloni, iarăşi, nu-l va da pe spate. Secretul este să îţi păstrezi feminitatea în stilul vestimentar, în gesturi, în gusturile tale în materie de filme… dar să le echilibrezi cu câteva trăsături masculine. Spune-i ce sezon slab a avut o anumită echipă de fotbal şi schimbă subiectul la cât de interesant ţi s-a părut filmul The notebook.

Astfel el nu te va putea desluşi, aşa că vei fi misterioasă şi interesantă în ochii lui.

2. Nu îţi imagina prenumele tău cu numele lui de familie în coadă

La prima întâlnire, îţi imaginezi deja cum vă va sta împreună peste ani şi ani. Îl evaluezi ca pe o investiţie în timp, nu ca pe o distracţie de moment? Ştiu că e inevitabil să te întrebi dacă el este „The One”, dar abţine-te totuşi să îţi laşi gândurile la viitor să zboare aşa departe. Dacă emani încredere, spontaneitate şi pari dispusă să trăieşti în moment, vei emana în mod natural seducţie în ochii lui.

3. Cheia spre inima lui nu se află în decolteul tău

Dacă eşti la o întâlnire, fii sigură că te consideră o femeie atrăgătoare. Un fizic de invidiat nu garantează însă că l-ai sedus deja. Pentru mulţi bărbaţi o conversaţie dinamică, în care arăţi că ai imaginaţie şi prezenţă de spirit, deci eşti „dezgheţată”, este o adevărată armă de seducţie căreia nu-i poate rezista.

4. Flirtează cu moderaţie

Mai exact crează o balanţă între umor şi avansuri. Astfel nu va ştii dacă doar îl iei peste picior sau chiar eşti interesată de el. Va simţi nevoia să testeze acest lucru, aşa că fă-l să „muncească” un pic!

5. Lasă problemele deoparte cât eşti cu el

Arată-i că eşti o femeie care se bucură de viaţă şi vede partea plină a paharului. Pentru a-l seduce ai nevoie de o stare de spirit bună, aşa că rezolvă-ţi probleme înainte sau învaţă să le pui în stand by cât eşti cu el. Se poate!

6. Fii fermă, dar nu emoţională

Dacă are vreun comentariu deplasat nu te arunca într-o polemic, ridicând tonul eventual şi spunându-i cât de tare greşeşte. Oferă-i un argument la rece din care să înţeleagă singur că a fost deplasat. Niciun bărbat nu s-a declarat încă fan al situaţiilor prea emoţionale. Daca îţi păstrezi calmul şi îi spui scurt şi direct, fără preţiozităţi şi exagerări, ce te deranjează, te va aprecia mai tare.

7. Arată-i că îl doreşti

După câteva întâlniri e cazul să-i arăţi că îl doreşti fără ocoliri. Dacă face ceva drăguţ, îi spui cu siguranţă cât de dulce sau atent este. Ce-ar fi să-i spui ce sexy e când îşi trece limba peste buza de jos sau ce posterior apetisant are când poartă pantalonii respectivi. Desigur, cuvintele alese pot fi ceva mai îndrăzneţe.

8. Două calde, una rece

Când vine vorba de interacţiunea fizică mişcă-te un pic mai încet decât şi-ar dori el, arată ehow.com.

Seducţia reprezintă satisfacţie întârziată, aşa că tachinează-l înainte, iar mai apoi cedează de tot. Dacă vă plimbaţi pe aleea unui parc, sărută-l pasional, dar nu-l ţine de mână tot drumul.

După cum ai remarcat, un aspect important al seducţiei este să îl intrigi cu felul tău de a fi şi să îl ţii pe jar, cedând când se aşteaptă mai puţin. Seducţie garantată!

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!