Bărbaţii problemă – cum îi dresezi

De Raluca Cristea, pe

Aparenţele înşală. Te îndrăgosteşti de el şi descoperi curând că nu este chiar aşa cum părea. Ce este de făcut? Îl dresezi!

Mai jos ai câteva indicaţii, poate reuşeşti să schimbi bărbatul problemă!

Bărbatul care le ştie şi le face pe toate

Eşti o pisicuţă neajutorată în copac şi el este eroul care te salvează când te avânţi prea sus.

Arată-i că poţi şi singură. Când mergeţi la cumpărături, du şi tu o sacoşă grea; când aveţi o problemă, oferă soluţii; deschide o discuţie în care ştii că n-ai cum să pierzi şi lasă-l fără replică! Pisicuţa neajutorată devine subit doar o pisică sălbatică care vroia să întreţină mândria salvatorului.

Bărbatul care seduce şi abandonează

O tipologie pe cât de incitantă, pe atât de periculoasă. N-ai timp să te plictiseşti pentru că Don Juan este prin natura sa un bărbat care seduce şi abandonează. Deci cum îl convingi că meriţi mai mult de o noapte?

Dacă îl vrei mai mult de atât, apelează la toate armele seducţiei şi la orice truc sexual căruia ştii ca n-are cum să-i reziste. Îi place sexul şi îi place să se uite după fuste. Ei bine, convinge-l că sexul cu tine este cel mai bun şi că ai muuuulte fuste în garderobă.

Bărbatul care se încurcă în minciuni

Minciuna, la fel ca şi înşelatul, sunt greu de eradicat definitiv. Şi, deşi ,,ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”, trebuie să îl dezveţi de minciună cu o minciună. Ascunde-i ceva minor şi lasă-l să afle târziu. Spune-i ce te-a determinat să fii aşa.

O altă tactică este să te faci că nu ştii nimic dar să-i spui că uraşti minciuna şi că nu poţi ierta niciodată o persoană dragă care te minte. Dacă ţine la tine, va renunţa la minciuni, oricât de folositoare ar fi ele. Dacă nu renunţă, atunci renunţi tu la el.

Bărbatul neglijent cu hainele

Poate cel mai uşor de ,,dresat”, bărbatul neglijent în alegerea hainelor are nevoie doar de ,,îndrumare specializată”. Treptat, văzând ce îţi place, va ştii singur cu ce îi stă bine.

Mergeţi la cumpărături, arată-i anumite haine şi spune-i cum şi de ce le-ai vedea asortate. Mai mult, fă pe curioasa şi cere-i să-ţi arate bărbaţi din magazin care îi fac o impresie bună. Pur şi simplu, convinge-l să încerce o schimbare, de dragul tău. Apoi, o va face din plăcere!

Bărbatul care pare să nu se maturizeze curând

Bărbatul imatur are 30, 40, 50 de ani. Este atrăgător, inteligent, carismatic. Te îndrăgosteşti de el şi destul de repede îţi dai seama că aveţi o relaţie pe jumătate, pentru că ţine prea mult la libertate. Nu recunoaşte niciodată că ambalajul „perfect” în care s-a îmbrăcat are nevoie de retuşări. Deşi pare că are o viaţă activă, nu face nimic semnificativ pentru viitorul social şi sentimental.

Soluţia este simplă: ai răbdare şi mizează pentru asta pe părţile bune (căci are şi aşa ceva), sau explică-i că te vezi nevoită să renunţi, amândoi ştiind că meriţi mai mult. În oricare din situaţii, dacă îşi cunoaşte interesul, se va schimba. Dacă nu, lasă-l să se maturizeze pe slow motion!

Iubeşti şi tu unul dintre bărbaţii de mai sus?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!