Cum pui un prezervativ doar cu buzele

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 11:57

Cu siguranţă că ai auzit şi tu de acest truc sexy care face ca punerea prezervativului să nu mai fie o pauză agasantă, ci un aperitiv incitant pentru ceea ce va urma.
ţine femei iau însă iniţiativa de a testa acest truc sexy pe iubitul lor. De fapt, multe dintre ele îl lasă să se descurce singur atunci când îşi pune prezervativul.

Desigur, doar când te gândeşti la cum să-i pui prezervativul iubitului tău cu gura, te poticneşti de o mulţime de impedimente precum: deteriorarea prezervativului cu dinţii, inabilitatea de a-l derula pe penisul lui sau rănirea partenerului. Imaginează-ţi totuşi că ai realiza operaţiunea cu succes… Sigur te-ai simţi o zeiţă a sexului, dacă începi partida cu un gest atât de erotic.

Dacă nici ţie nu ţi-a ieşit până acum schema punerii prezervativului cu gura, iată un ghid pas cu pas pentru rezultate garantate!

Pasul 1. Contează ce tip de prezervativ alegi. Unul lubrifiat îţi va tăia pofta de experimente şi te va face să îţi alunece mai uşor buzele peste capătul rulat al prezervativului, făcând imposibilă derularea lui. Unul nelubrifiat şi eventual cu arome de fructe este alegerea ideală.

Pasul 2. După ce l-ai scos din ambalaj, ţine-l în mână şi plasează-l astfel încât rezervorul lui (sau moţul prezervativului) să fie înăuntrul gurii, iar tu să ţii între buzele tale partea lui rulată (sau inelul prezervativului). Ai grijă ca partea rulată să fie în exterior, nu în interior (lucru pe care îl ştii deja de ani de zile de la lecţiile despre cum să pui prezervativul pe un penis).

Pasul 3. Ţinând prezervativul ca la pasul doi, mişcă-ţi limba, astfel încât să striveşti cu vârful ei moţul prezervativului de cerul gurii. Astfel, elimini aerul de acolo, aşa cum faci şi în general.

Pasul 4. În timp ce ţii presat rezervorul prezervativului de cerul gurii, deschide uşor gura în formă de O, având grijă să ţii penisul iubitului tău cu mâinile aproape de gura ta şi într-o poziţie accesibilă. Mai departe plasezi O-ul pe vârful penisului lui. Ar trebui să deschizi gura gradual în timp ce prinzi cu buzele capul penisului şi îl plasezi în interiorul prezervativului.

Pasul 5. Mai departe trebuie să rulezi prezervativul pe corpul penisului. Când capul se află înăuntrul prezervativului şi începi derularea mută vârful limbii, astfel încât să apeşi rezervorul prezervativului de capul penisului. Pentru a trece inelul prezervativului de capul penisului ţine buzele mai ferme în jurul inelului, fără să-l atingi însă cu dinţii.

Pasul 6. Dacă derularea prezervativului se desfăşoară fără obstacole, acum sigur te întrebi cât din lungimea penisului vei fi în stare să acoperi. Punerea prezervativului cu gura presupune şi puţin deepthroat, motiv pentru care e important să rămâi calmă şi relaxată, cât timp realizezi acest truc.

Iată şi câteva tehnici de deepthroat care te ghidează în cuprinderea penisului iubitului tău în totalitate!  

Pasul 7. Ai reuşit să îi plasezi prezervativul cu gura? Acum nu îţi rămâne decât să mimezi un scurt sex oral, pentru a scoate eventualul aer dinăuntru.

În cazul în care nu reuşeşti să derulezi prezervativul până la capăt, nu te sfii să îţi foloseşti degetele sau să îl laşi pe iubitul tău să te ghideze cu mâinile. Experienţa va fi la fel de incitantă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!