Cum să ai orgasm fără vibrator

De Stela Moisescu, pe

Specialiştii admit faptul că vibratorul creează dependenţă. Te obişnuieşti cu felul în care te satisface, iar mai apoi, nu mai poţi avea orgasm cu alt tip de stimulare.
Dacă ultimele luni le-ai petrecut cu vibraţiile lui şi ai constatat că pe altă cale nu mai reuşeşti să atingi culmile plăcerii, nu îţi face griji. Ai nevoie doar de o „cură” prin care să te dezobişnuieşti de vibrator şi să te reobişnuieşti cu mâinile tale sau ale partenerului.

Iată 4 paşi prin care vei reuşi să ai orgasm fără vibrator!

1. Schimbă şi decorul, nu doar tehnica

Pentru a nu te concentra doar pe schimbarea tehnicii, de la vibraţii la atingeri manuale, poţi schimba şi decorul. Ineditul locaţiei va mai atenua schimbarea tehnicii.

2. Scoate fanteziile de la naftalină

Adesea vibratorul tinde să facă toată treaba, aşa că te concentrezi pe senzaţiile oferite de el. Data viitoare încearcă să te concentrezi pe o fantezie incitantă, iar senzaţiile provocate de gândurile indecente te vor lua prin surprindere.

Totodată poţi încerca filmele porno. Dacă găseşti nişte imagini pe gustul tău, ele te vor purta pe culmile plăcerii, fără să mai conteze aşa de tare să păstrezi o anumită tehnică de stimulare.

3. Păcăleşte-ţi simţurile

Nu doar psihicul contează. E cazul să aplici şi câteva trucuri fizice prin care să îţi dezveţi simţurile să reacţioneze doar la vibraţii.

Dacă te atingi la început şi nu simţi nimic, poţi începe masturbarea cum o faci în mod obişnuit, cu vibratorul. Atunci când te-ai înfierbântat suficient, schimbă vibratorul cu propriile mâini.

Începi stimularea cu mâinile, iar orgasmul se îndepărtează?  Nu renunţa încă la vibrator, căci ai de ars mai multe etape. Setează vibraţiile la o intensitate tot mai slabă şi îmbracă vibratorul într-un material mai gros, pentru a diminua contactul şi senzaţia oferită de vibraţii. Mai apoi, când simţi că eşti aproape de climax, poţi apela la mâinile tale.

4. Fii persistentă, nu pretenţioasă

Nu începe „cura” cu gândul că rezultatele trebuie să se vadă imediat. Nu trebuie să ai orgasm pe altă cale din prima încercare. Acordă-ţi suficient timp pentru a te dezobişnui de vibrator.

Evita tactica „Nu-mi voi mai permite să am orgasm cu vibratorul până când nu reuşesc acest lucru şi fără el”. Nu are sens să te cenzurezi astfel, căci tactica nu va reuşi decât să te streseze şi mai tare.

Fii persistentă şi nu te descuraja dacă apelezi la vibrator când simţi că nu mai poţi obţine plăcerea altfel. Secretul este să nu te opreşti din încercat şi vei constata că vibratorul va deveni din ce în ce mai nefolositor.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro