Află totul despre orgasmul oriental!

De Raluca Cristea, pe

O abordare orientală a excitaţiei şi stimulării sexuale poate avea un efect uimitor asupra calităţii preludiului şi implicit, a partidei de sex.

Află cum poţi obţine orgasmul oriental!

Mai întâi… preludiul Oriental

Sexologii Orientului ne sfătuiesc să folosim metode cel puţin inedite pentru excitaţia sexuală. Mai exact, este vorba despre presopunctură sau acupresură – metodă orientală (chineză) străveche care constă în apăsarea anumitor puncte de pe corp, cu scopul de a trata, de a relaxa sau de a excita persoana care primeşte masajul.

Prin urmare, trebuie să apeşi cu buricele degetelor zonele erogene ale iubitului. Şi nu oricum! Apeşi doar cu vârful degetelor, din ce în ce mai intens şi nu mai mult de 15 secunde pentru fiecare zonă erogenă. Mai mult, sexologii din Orient sunt siguri că orice zonă a corpului poate fi erogenă, pentru că mintea controlează totul şi tot mintea este cea care te face să crezi că nu poţi atinge orgasmul.

Sărutul este şi el direct responsabil pentru gradul de excitaţie al partenerilor. Astfel, orientalii sunt convinşi că buza superioară a unei femei corespunde clitorisului şi buza inferioară a bărbatului corespunde penisului. Poţi încerca, să vezi dacă e aşa.

Apoi… stimularea anală ca în Orient

Sexualitatea orientală pune accentul mai mult decât cea vestică pe stimularea anusului însă doar când este foarte curat şi sexul are loc într-un cuplu cu mai multă experienţă sexuală comună. Aşadar, sexul oriental presupune mai întâi curăţenie şi fidelitate sexuală, abia apoi excitarea altfel decât suntem obişnuiţi.

Pentru orientali, anusul este un loc foarte important, aproape sacru, care trebuie stimulat, lins, mângâiat pentru ca femeia să fie foarte excitată. 

La sfârşit… Marele O…. Orgasm Oriental!

Procesul de excitaţie reciprocă la orientali continuă cam aşa: după ce stimulezi anusul femeii sau partenerii îşi stimulează pe rând zona anală, te opreşti la genunchi, îi mângâi şi îţi plimbi buricele degetelor în spatele lor. Te întorci sus şi îţi plimbi sânii pe pieptul lui, pentru că asta vă excită pe amândoi în acelaşi timp. Plimbă-ţi degetele pe gât, piept, braţe, şolduri şi interiorul coapselor.

Şi, la sfârşit, lasă sexualitatea orientală să te curpindă cu două tipuri inedite de orgasm: bărbatul este de preferat să atingă mai mult orgasmul atingerilor (fără penetrare) şi asta mai mult prin stimularea penisului cu sânii iubitei. În acelaşi timp, femeia este sfătuită şi ea să atingă orgasmul fără penetrare, fie prin orgasmul sânilor, când mângâie cu sânii penisul iubitului, fie prin excitarea până la climax a zonei intime, când iubitul îşi mişcă penisul pe clitoris, labii şi nu numai, dar fără penetrare.

Cum ţi se par sexualitatea şi orgasmul Oriental?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!