Cum îi propui sex fără implicaţii

De Stela Moisescu pe

Nu face sex fără implicaţii cu oricine! În acest caz, satisfacţia în urma partidei de sex este pur fizică. Aşadar, ea creşte dacă alegi un bărbat după care pur şi simplu te topeşti, dar cu care nu-ţi imaginezi vreun viitor.

Mulţi bărbaţi în căutare de sex ocazional au o iubită, aşa că poţi destrăma o relaţie, încercând să… nu ai tu una cu el. Aşa că, alege-l cu grijă.

Atunci când vrei să-i propui sex fără implicaţii pregăteşte-te, căci ai de lucrat şi cu prejudecăţile lui. Mulţi bărbaţi consideră că femeile nu se pot adapta acestui tip de sex.

Aşa că trebuie să-i dai de înţeles că îţi doreşti cu adevărat această experienţă!

5 paşi prin care îl atragi în patul tău

Nu-i propune o ieşire la o cafea, ci una la o bere. Contează mult ce tip de băutură sugerezi să beţi împreună: cafeaua transmite că eşti interesată de o relaţie, alcoolul că vrei puţină acţiune în pat.

La un pahar de vorbă, îi poţi povesti că nu ai nicio intenţie să începi o relaţie cu cineva. Nu e cazul să însişti pe motivele pentru care nu vrei o relaţie de cuplu sau să baţi câmpii despre cum ai fost rănită de fostul, iar acum eviţi legăturile emoţionale. Vei părea în ochii lui… emoţională! Va considera că încerci să-l foloseşti pentru a-l uita pe fostul. Aşa că nu va dori să intre în drama ta personală, chiar dacă susţii sus şi tare că vrei doar sex.

În schimb, încearcă să aduci discuţia pe un teren sexual şi flirtează fără jenă! Fă câteva glumiţe cu tentă sexuală bine plasate sau dă-i câteva detalii picante, dar subtile despre obiceiurile tale în pat. O femeie jucăuşă cu propria sexualitate transmite lipsă de inhibiţii, zero complicaţii şi trezeşte instinctele bărbatului.

Apreciază-l, spune-i că arată sexy în cămaşă şi că eşti curioasă cum arată pe dedesubt. Nu-ţi fie teamă să faci remarci îndrăzneţe. Ia-le ca pe un joc distractiv, indiferent că ating sau nu ţinta  dorită. Verifică mereu care este feedback-ul lui.

Foloseşte răspunsurile sale pentru a creea noi şi noi apropouri… până când ajungeţi în faţa faptului împlinit.

Mai departe, nu-ţi rămâne decât să te bucuri de o experienţă sexuală senzaţională!

La sfârşit, ieşi din acest joc cu graţie, fără să-i răneşti orgoliul sau sentimentele. Poate, pe viitor, vei dori să te întorci în braţele celui care ţi-a provocat atâta plăcere.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2