Află cum îţi foloseşti toate cele 5 simţuri în timp ce faci sex!

De Raluca Cristea, pe

Pentru că îţi doreşti ca sexul să fie o experienţă multisenzorială, astăzi afli cum îţi poţi folosi toate cele 5 simţuri în timp ce faci sex!

Stimuli sexuali prin atingeri

Simţul tactil este cel mai satisfăcător când faci sex. Preludiul, masturbarea (reciprocă sau nu), actul sexual în sine – toate depind de felul în care vă atingeţi şi de cum răspundeţi sexual la stimulii primiţi prin atingeri. Căldura corpurilor voastre, felul în care vă sărutaţi şi vă atingeţi, sunt paşi către orgasm.

Jucaţi jocul cu cartonaşe în care fiecare alege un cartonaş unde scrie ce zonă a partenerului trebuie să atingi şi cum să o atingi (prin sărut, mângâiere, apăsare, etc.).

Memoria vizuală în partidele de sex

Aproape la fel de important ca şi simţul tactil, văzul este foarte important, deoarece suntem foarte bine stimulaţi vizual. Răspunsul sexual al bărbaţilor, de exemplu, apare cel mai repede atunci când au în faţă femeia care îi atrage. Şi iată de ce industria porno se dezvoltă atât de bine!

Ce plus aduce văzul într-o partidă de sex? Ei bine, te ajută să reperezi şi să memorezi vizual zone sau lucruri care te excită la partener. Poate că are ochii mai frumoşi decat alţi barbaţi, picioarele mai ferme, pielea de culoare diferită sau penisul mai mare. Acelaşi lucru îl gandeşte şi iubitul tău despre tine! Tot văzul este cel care vă permite să vă faceţi complimente despre felul în care arătaţi sau vă mişcaţi.

Atracţia olfactivă

Există un motiv bine întemeiat pentru care anumite mirosuri te atrag şi altele nu. Acelaşi lucru se întâmplă cu mirosul specific partenerului sau cu aromele afrodisiace. În timpul partidelor de sex, simţul olfactiv este mai ascuţit decât de obicei, aşa că aromele afrodisiace sunt binevenite pentru un plus de plăcere.

Vanilie, patchouli, fructul pasiunii sau levănţică – alege-le ca arome în beţişoare parfumate, lumânări sau uleiuri pentru masaj erotic, dacă tot vorbeam mai sus de atingeri în timp ce faci sex.

Plăcerea gustului

Gustul este cu siguranţă un simţ important în timp ce faci sex, din moment ce poţi gusta, dacă îţi place, saliva, pielea sau sperma partenerului. În plus, jocul cu fructe, siropuri, creme şi alimente face parte din experienţa senzorială a unei partide de sex perfecte.

Sunetele potrivite şi excitante

Sunetele voastre în timp ce faceţi sex sunt una dintre cea mai excitantă parte a unei partide de sex. Bărbaţii în special consideră gemetele şi sunetele partenerelor drept echivalent al plăcerii şi semn evident dacă ele sunt mulţumite de ceea ce ei oferă în pat. La fel de important, gemetele şi respiraţia accentuată sunt semne că ai ajuns la orgasm, iar pentru bărbaţi se ştie că orgasmul partenerei este indiciul absolut că sunt pricepuţi în pat. Altfel, este loc de frustrări, mai ales pentru el.

Tot auzul este cel direct responsabil pentru răspunsul vostru atunci când practicaţi sexul prin telefon.

Ţie care simţ ţi se pare cel mai important în timp ce faci sex?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!