Cum să fii într-o relaţie de cuplu şi să nu îţi pierzi identitatea

De Sandra S., pe

Cu siguranţă ai avut şi tu cel puţin o prietenă care s-a pierdut cu totul în relaţia de cuplu, atunci când s-a îndrăgostit. Sau poate că ţi s-a întâmplat chiar ţie. Nu mai eşti tu, vrei să petreci fiecare clipă cu bărbatul iubit şi laşi prietenele şi propriile pasiuni pe planul doi. Poate că te simţi fericită la început, însă în timp, fără să îţi dai seama, devii tot mai deprimată pentru că te-ai pierdut, ţi-ai pierdut identitatea în relaţia ta. Uite cum poţi evita astfel de întâmplări nefericite:

Ai grijă de tine

În primul rând trebuie să te gândeşti la binele tău. Aşa că fă-ţi timp în program să stai doar cu… tine. Nu e nevoie să faci sacrificii mari pentru a petrece timp în intimitate şi doar 30 de minute pe zi sunt de folos. Ocupă acest timp cu ceva care îţi face ţie plăcere, ai grijă de nevoile şi dorinţele tale.

Ieşi cu prietenele

Prieteniile nu ar trebui să ia sfârşit doar pentru că acum te afli într-o relaţie serioasă. Şi nici reluate atunci când ţi se întâmplă ceva rău – vă despărţiţi, vă certaţi, divorţaţi etc. – ci o relaţie de prietenie trebuie tratată ca orice altă relaţie: hrănită în mod constant. Nu îţi uita prietenele, chiar dacă vă vedeţi mai rar. Ai la îndemână Internetul şi telefonul!

Ieşi şi cu prietenii lui

Nu petreceţi timp doar voi doi că veţi ajunge să vă plictisiţi unul de celălalt. În schimb, puteţi „combina” prietenii – cheamă-i pe ai tăi, el îi cheamă pe ai lui şi puteţi organiza o petrecere acasă, o seară de jocuri sau pur şi simplu câteva ore în care să vorbiţi şi să râdeţi.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!