Află ce îţi trebuie pentru o partidă de bondage sex!

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:48

Bondajul (bondage sex) este un tip de sex special care devine şi mai incitant dacă e prima dată când încerci. Dacă eşti începătoare…

… află ce ar trebui să ai la îndemână în dormitor pentru o partidă de bondage sex!

Bondage sex (sexul cu bondaj) presupune să te exciţi şi să ajungi la orgasm, singură sau cu partenerul, cu obiecte care strâng, lovesc uşor, gâdilă… Despre ce obiecte este vorba mai exact, află de mai jos!

 

Sfori, funii, cătuşe…


Prima regulă pentru plăcerea bondajului este să ai mişcările limitate. Pe bună dreptate, te gândeşti că vă puteţi lega aproape cu orice se găseşte prin casă, dar NU. Dacă vrei să experimentezi bondajul original, foloseşte funii/sfori din materiale fine sau cătuşe din plastic/puf/material textil. În sex-shopuri chiar, se găseşte aşa zisa funie japoneză pentru bondaj.

Eşarfe, cravate…


A doua regulă de bază în bondaj este ca, din când în când, să nu vezi ce urmează. Foloseşte pentru asta cravate, eşarfe, o bucată de dantelă pe care să o legi pe ochi. Cuplurile experimentate folosesc chiar măşti.

Franjuri, piele, mătase…


O altă formă a excitaţiei în timpul partidei de bondage sex apare atunci când partenerul îţi face lucruri pe care nu le ştii dinainte şi nici nu le poţi opri, de cele mai multe ori fiind legat. Cuplurile experimentate trec de la bondaj la
sadomasochism şi folosesc un bici din piele ca să îşi lovească partenerul cu scopul de a provoca plăcere din durere. Totuşi, dacă încerci bondage sex pentru prima dată ar trebui să te rezumi la gâdilarea şi apăsarea zonelor erogene cu franjurii biciului.

La fel de excitant este să atingi zonele erogene cu mănuşi de catifea, o lavetă din piele întoarsă sau un şal de mătase.

O palmă

Din dotare (mâinile voastre) sau din sex-shop (din lemn, piele, plastic). Cu palma, naturală sau artificială, mângâiaţi-vă şi loviţi uşor zonele erogene. Pentru multe cupluri lovirea feselor cu palma este foarte excitantă şi duce de multe ori la sex cu penetrare de la spate. În plus, este un mix de durere şi plăcere care atrage.

Jucării sexuale

Un vibrator, un manşon pentru penis (cel care imită interiorul vaginului), un inel vibrator, o pompă pentru clitoris/penis. Fiecare cuplu trebuie să aleagă din sex-shop în limita a ceea ce vrea să experimenteze.

Nu uita să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă şi un cuvânt de siguranţă, pe care să îl spui când ceva în timpul bondajului te deranjează!

Aşadar, tu ai încercat sau ţi-ar plăcea să încerci bondage sex?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!