Unde le place bărbaţilor experimentaţi să facă sex

De Raluca Cristea, pe

Bărbaţii experimentaţi sexual, mai ales dacă sunt şi bine dotaţi, adoră să facă sex. Unde mai exact le place să facă sex? Află de mai jos!

Bineînţeles, le place să facă sex pe pat sau pe canapea, dar locurile astea sunt prea cunoscute pentru un bărbat cu experienţă sexuală bogată. El vrea ceva inedit, să îţi arate tot ce ştie şi să te facă să te simţi femeie în locuri şi situaţii pe care, probabil, nu le-ai experimentat.

Bărbatului experimentat îi place să facă sex pe…

… pe maşina de spălat

Pentru că e inedit şi pentru că priceperea lui este chiar sporită de vibraţiile maşinii de spălat, toate astea cu scopul să te aducă la un orgasm exploziv. Un bărbat experimentat ştie să te excite oriunde şi oricând, apoi să facă sex altfel decât, poate, erai obişnuită.

… în lift

Nu te mira dacă eşti doar cu iubitul tău când liftul se blochează şi el nu se sperie deloc. Ce mai contează când vin tehnicienii? Până atunci voi faceţi sex în unul din cele mai inedite moduri cu putinţă. Şi s-ar putea să nu fie prima dată pentru el. Pe jos pe podea, în picioare lipiţi de pereţii liftului, poate chiar cu faţa către oglindă…

… la piscină

Pentru că a descoperit de ceva timp plăcerea sexului în apă, în public sau nu, iar acum vrea să vezi şi tu cum e. Într-o piscină publică sexul este palpitant şi plin de adrenalină. În piscina privată este senzual, erotic, intens.

… sub duş sau în cadă

Nu uita să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă pentru partida de sex care se anunţă sexy şi plăcut de riscantă. Lui îi place pentru că îţi arată câtă experienţă are ca să te aducă la orgasm chiar şi în locuri unde de obicei tu doar aluneci sau te stropeşti cu apă, deci locuri pe care nu le asociezi neapărat cu sexul.

… în maşină

A lui sau a ta. Îi place în spate dacă încercaţi poziţia În poală şi în faţă dacă încercaţi poziţiile Misionarul, Doggy style sau Femeia deasupra, cu scaunul din dreapta lăsat pe spate. Este un tip de sex tipic pentru bărbaţii experiemntaţi sexual pentru că le dezvăluie total latura masculină şi erotică când fac sex în propria maşină şi te posedă pe scaun, pe bancheta din spate sau chiar pe capota maşinii.

… în faţa oglinzii

Pentru că te lasă să vezi cât de dotat este şi îl excită să îţi vadă reacţiile în oglindă, mai exact, efectele priceperii lui sexuale. Face sex în faţa oglinzii pentru că nu are nemulţumiri sau frustrări sexuale.

Voi unde faceţi sex mai des, în afara de pat?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!