Ce fel de bărbat este în funcţie de pantofii pe care îi poartă

De Raluca Cristea pe

Cred că ţi s-a întâmplat să evaluezi o femeie în funcţie de pantofii pe care îi poartă sau cum i-a asortat. De ce nu ai face la fel…

… şi în cazul bărbaţilor?

Ţi-am pregătit un mic ghid ca să îţi dai seama cam ce fel de bărbat este, în funcţie de tipul de încălţăminte pe care îl poartă cel mai des.

Adidaşi

Adică sneakerşi, teneşi sau oricum vrei să le spui. Dacă poartă mai mult încălţăminte sport nu e nepărat valabil că este şi un bărbat sportiv. Poate doar vrea să pară sau este prea comod. Oricum, până ajungi să-l cunoşti mai bine, pe bună dreptate poţi să crezi că este un tip comod, mai puţin atent la detalii şi cu un simţ deloc dezvoltat al asortării.

Pantofi eleganţi


Îi plac banii. Un bărbat care poartă pantofi eleganţi/office mai tot timpul este imposibil să nu lucreze în domeniile financiar, bancar, economic, imobiliar sau orice alt domeniu unde discută cu oameni bine îmbrăcaţi. Oricum, este un bărbat serios şi bine organizat. Dar, dacă îi poartă şi cu blugi, fie nu prea are simţul modei (asta se poate corecta) fie chiar nu poate renunţa la aşa zisul simbol al eleganţei si puterii lui financiare. Ar putea fi un bărbat bun doar dacă învaţă să lase de la el.

Mocasini


Hmm… nu prea ok. Dacă îi place să poarte mocasini înseamnă că este un bărbat căruia îi place să fie răsfăţat. Este comod dar, după spusele lui, gândeşte practic pentru că mocasinii se potrivesc la orice. Sper că nu şi la trening. Oricum, se prea poate să fie un bărbat şarmant, zâmbitor şi amuzant. Totuşi, tinde să fie superficial şi schimbător. Oricum, nu e de ignorat.

Cizme


Rock, de cowboy sau de motor. Dacă sunt de cowboy şi are o fermă sau cântă muzică country, e ok. Dar dacă le poartă pur şi simplu în timpul liber, asta nu mai e ok deloc. Dacă poartă cizme rock sau de motor oricând, nu doar la concerte şi când merge cu motocicleta, înseamnă că este un bărbat bine împământenit în convingerile personale, cu ceva experienţă de cuplu dar nu neapărat una prea folositoare. Pe de altă parte, poate fi cel mai implicat şi sensibil bărbat odată ce îi accepţi şi respecţi hobbyul.

Pantofi tip Oxford


Sunt acei pantofi sport-eleganţi cu model grofat în faţă. Dacă vrei să îţi faci o idee despe cum arată, consultă articolul Cum poţi combina pantofii Oxford. Oricum, cert este că ai de-a face cu un bărbat la curent cu trendurile, elegant, atent la ce spune, ce încalţă şi cum se îmbracă. Poate fi bărbatul ideal dacă renunţă să mai fie atât de atent la detalii şi atât de convins că are mai mereu dreptate. Îşi doreşte o femeie elegantă şi isteaţă.
Spune-mi, tu obişnuieşti să fii atentă la încălţămintea bărbaţilor?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro