Cum este la pat în funcţie de data naşterii

De Stela Moisescu pe

Printr-un simplu calcul poţi afla stilul lui de a face sex: romantic, pasional sau de-a dreptul sălbatic? Data naşterii lui îţi spune cum este pat! Numerologia atribuie datei de naştere…
… semnificaţii puternice, inclusiv în plan sexual.

Efectuează şi tu testul următor pentru a afla cum este iubitul tău la pat în funcţie de data naşterii.

Pasul 1: Află-i data de naştere şi calculează cifra care îţi dezvăluie stilul lui de a face sex, astfel:

Exemplu: 10. 12. 1980= 1+0+1+2+1+9+8+0= 22= 2+2= 4

Pasul 2:
Află cum este la pat în funcţie de cifra calculată!

Semnificaţii:

Cifra 1

În pat are un stil de a face sex direct, de la propuneri până la modul în care atinge orgasmul. Nu te va flata cu tot felul de complimente pe care să le uite a doua zi. Spune lucrurilor pe nume în privinţa preferinţelor sale sexuale şi preferă să o ia mereu pe drumul cel mai scurt către orgasm, chiar dacă acest lucru mai taie din fantezia partidei. Ai grijă, tinde să fie cam egoist între aşternuturi.

Cifra 2

Stilul lui de a face sex este foarte calculat, dacă stăm să ne gândim că planifică din timp activitatea. Este însă şi romantic, atent şi generos pentru că plănuieşte seri cu totul şi cu totul speciale. Este foarte senzual între aşternuturi, aşa că acordă o mare importanţă preludiului. Îi place să sărute în timpul sexului.

Cifra 3

Stilul lui de a face sex este unul lipsit de inhibiţii, aşa că e posibil să te facă să roşeşti între aşternuturi la început. Îi place să se joace în pat, să te tachineze şi să încerce poziţii neobişnuite… Stai liniştită, tot el se pricepe de minune să te relaxeze în pat cu umorul său de care se foloseşte în timpul sexului. El îţi va creşte încrederea în abilităţile tale sexuale.

Cifra 4

Acest bărbat are un stil de a face sex care depinde enorm de ceea ce simte. El nu poate separa complet sexul de sentimente şi preferă partidele de sex cu iubita, decât cu o femeie oarecare. Pentru el plăcerea din timpul sexului este mult mai intensă în primul caz. Tot în această situaţie se va asigura că iubita lui se simte la fel de bine ca el. Îţi poţi da seama ce simte pentru tine în funcţie de cum face sex.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere