Cum îți distrugi căsnicia fără să-ți dai seama

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:10

Nici nu îți dai seama cum unele gesturi cu care te-ai obișnuit sau pe care le faci de multă vreme, puțin câte puțin îți distrug relația de cuplu sau căsnicia. Află care sunt acestea și cum poți scăpa de ele!

Nu vorbești cu soțul tău

Este simplu să comunici cu partenerul tău pentru a rezolva problemele de cuplu, însă nu toată lumea se gândește să facă acest lucru. Atunci când te deranjează un lucru pe care el îl face, spune-i și nu lăsa gândurile negative să se adune până când explodezi și începeți o ceartă fără sfârșit. Energia pe care o consumi purtând o discuție sinceră este o nimica toată pe lângă certurile și supărările ce urmează, din cauza frustrărilor adunate.

Munca înaintea familiei

Dacă atunci când ajungi acasă nu mai lași laptopul sau telefonul din brațe, deși luați cina împreună sau ați hotărât să petreceți seara împreună. Puțin câte puțin îți distrugi relația cu partenerul tău, pentru că și aceasta are nevoie să fie hrănită și trebuie să depuneți amândoi efort ca s-o faceți să meargă. Dacă nu investești timp în relația sau căsnicia ta, cu siguranță o vei pierde.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!