Cum îţi dai seama că are o amantă şi cine e ea

De Diana Zagrean, pe

Multe femei se întreabă care sunt primele semne că un bărbat înşală şi cum poţi să-ţi dai seama cine este respectiva femeie şi unde a cunoscut-o. Vezi câteva indicii ca să îţi dai seama că are o amantă şi să afli cine e ea.
 

Rămâne la muncă peste program


Dacă jobul lui nu prea implică muncă peste program şi ştii sigur că nu este plătit pentru presupusele ore în plus, poate că de vină este noua colegă.
Dacă primeşte telefoane des „de la birou” şi începe să plece de acasă „pentru că are de rezolvat ceva urgent” pe care numai el ştie cum, din nou ar trebui să-ţi pui întrebări.
Acest punct depinde mult în ce domeniu lucrează şi dacă schimbarea a intervenit treptat sau brusc.
Dacă ai senzaţia că „orele peste program” cu contabilii nu implică tabele şi cifre, ci vin roşu şi o contabilă sexy, poate ar trebui să propui o cină sau ieşire în oraş cu colegii lui cu care petrece atâtea ore în plus.

Îşi ia telefonul cu el la baie

Un alt semnal clar că s-ar putea să te înşele este faptul că nu lasă telefonul din mână nici când doarme, nici când merge la baie.
Mai mult, dacă tresare când sună telefonul, sau îl ţine mereu pe mod avion, silenţios, vibraţii şi dacă îl anunţi că sună pe undeva prin casă, sare ca ars şi se comportă ciudat, probabil nu vrea să vezi cine sună cu adevărat.
Dacă are asemenea reacţii violente în momente atât de baanle, este posibil ca femeia cu care te înşală să fie una cunoscută, cineva din cercul vostru de prieteni, pentru că altfel ar putea oricând să spună că este o colegă de serviciu, etc.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!