Cum atingi orgasmul prin sex oral

De Stela Moisescu pe

4. Roagă-l să pună mai multă presiune

La polul opus,se poate întâmpla ca zona ta intimă să aibă nevoie de o stimulare mai în forţă. E posibil ca atingerile gentile ale clitorisului să nu fie suficiente pentru a te aduce pe culmile plăcerii. În acest caz roagă-l pe iubitul tău să îşi apese buzele şi limba şi să le rotească uşor, fără să le mişte pe toată zona ta intimă. În plus, poţi mări şansele să atingi orgasmul cu ajutorul stimulării vaginale. Roagă-l pe iubitul tău să îţi localizeze punctul G cu un deget în timp ce îţi face sex oral.

5. Ritmul este important

Măreşti şansele de a atinge orgasmul şi cu un ritm constant al stimulării. Schimbările de ritm te împiedică să găseşti drumul sigur la orgasm. Aşadar, nu te feri să-l anunţi pe iubitul tău când a găsit o mişcare pe placul tău, cu rugămintea să păstreze tehnica de stimulare.

6. Imaginează-ţi o fantezie

În plus, pentru a atrage orgasmul de partea ta, nu strică să închizi ochii şi să îţi imaginezi o fantezie, făcând abstracţie de faptul că ţi se face sex oral. Poartă-te ca atunci când te masturbezi, cu diferenţa că de această dată iubitul este cel care îţi asigură stimularea fizică.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2