Cum atingi orgasmul prin sex oral

De Stela Moisescu pe

Se spune că, dacă nu poţi avea orgasm în timpul sexului normal, ar trebui să îl rogi pe partenerul tău să îţi facă sex oral, manieră în care aproape orice femeie poate avea orgasm.
Tu nu te regăseşti însă în acest scenariu, ba mai mult, sexul oral îţi creează uneori şi un oarecare disconfort.

Iată 6 paşi prin care vei reuşi să atingi orgasmul în timpul sexului oral!

1. Împrospătează-te

Chiar dacă au trecut două, trei ore de la ultimul duş, reîmprospătează-te! Atunci când ieşi de la duş cu acea senzaţie de prospeţime, îţi va fi mult mai uşor să te relaxezi şi să nu îţi mai faci griji în privinţa mirosului pe care îl emani în timpul sexului oral.

2. Nu te gândi la ce simte iubitul tău

Având în vedere că el este autorul acestui minunat act, de îndată ce se apucă de el, începi să te gândeşti la ce simte iubitul tău când îţi face sex oral. O cauză frecventă pentru care femeile nu au orgasm prin sex oral este faptul că se panichează că partida va dura prea mult, iar partenerul va obosi. Dacă îţi imaginezi că orgasmul tău va întârzia să apară sau că iubitul tău va rămâne fără energie, normal că nu vei atinge climaxul. Astfel de gânduri funcţionează ca o barieră psihologică între tine şi orgasm.

Ce spun bărbaţii despre sex oral? Ei şi-ar dori ca iubita să se relaxeze şi să nu le mai poarte de grijă!

Aşadar, nu mai privi orgasmul ca pe un scop imposibil de atins. Relaxează-te şi fii un pic egoistă, în sensul de a te bucura de plăcere, fără să te gândeşti că îţi extenuezi iubitul.

3. Cum combaţi sensibilitatea clitorisului

În timp ce îţi face sex oral, te simţi bine până la un anumit punct, după care clitorisul tău devine foarte sensibil la atingere? Dacă ţi s-a întâmplat în repetate rânduri să-l îndepărtezi subit pe iubitul tău de la locul cu pricina, pe motiv că nu mai poţi continua, iată ce trebuie să faci.

Un clitoris sensibil este uşor de combătut prin relaxare. Nu doar tu trebuie să te relaxezi, ci şi iubitul tău. Specialiştii susţin că grijile precum cele de mai sus, te împiedică să te bucuri de plăcere, astfel că atunci când, fizic vorbind, te exciţi şi te apropii de orgasm, psihic nu ai ajuns în acel punct, motiv pentru care simţi nevoia subită să te opreşti. Aşadar, înlătură gândurile negative, iar dacă sensibilitatea persistă, înseamnă că şi iubitul tău trebuie să se relaxeze.

Roagă-l să înceapă prin stimularea împrejurimilor, deci să tatoneze locul, iar mai apoi să îţi atingă cu limba partea superioară a clitorisului, nu vârful lui. Mulţi bărbaţi îşi încordează limba, lucru care îţi poate crea un disconfort. Sugerează-i să îşi relaxeze limba şi să nu te atingă doar cu vârful ei, ci cu toată suprafaţa. Totodată, îţi poate atinge labiile sau intrarea vaginului cu buzele, lucru care îţi va distrage atenţia de la sensibilitatea clitorisului către plăcerea pe care o simţi în jurul lui. În general, excitarea fizică şi mentală ia locul sensibilităţii, dacă actul este unul relaxat de partea amândurora!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2