Chiar aşa! Cine este bărbatul ideal?

De Raluca Cristea, pe

„Orice bărbat este un roman, dacă ştii cum să îl citeşti.” William Ellery Channin.
Bărbat perfect, bărbat adevărat, bărbatul meu, mai contează cum îl numeşti?
Tânjeşti după el sau îl ai deja lângă tine. Poate pentru altă femeie bărbatul tău nu este perfect, dar pentru tine este sau vrei să fie şi te vezi îmbătrânind lângă el.

Cum si ce face bărbatul ideal?

Bărbatul ideal iubeşte fără clişee, fără prejudecăţi, fără orice prostie luată în seamă şi fără influenţe. Doar tu şi el. Şi când te iubeşte aşa, eşti sigură că este bărbatul potrivit pentru tine.

Bărbatul ideal te face să te simţi femeie: se preface că nu îţi observă defectele, te lasă să plângi atunci când simţi nevoia, să ţipi şi să dansezi tot când simţi nevoia, îţi închide fermoarul la rochie când vrea să fi frumoasă pentru toţi şi îţi deschide fermoarul, de tot, când vrea să fii frumoasă doar pentru el.

Tot el ştie să se stăpânească când situaţia pare să scape de sub control, nu adună temeri inutile şi nu este pasionat de teorii conspiraţioniste. Ştie că vremurile nu sunt roz, dar măcar nu îţi arată asta şi nu îţi umple capul cu ştiri despre politică, conflicte armate şi criză. Pe scurt, cu el te simţi în siguranţă chiar şi când se anunţă sfărşitul lumii.

Mai ales dacă împărţiţi aceeaşi casă, ştie tot felul de chestii practice: cum să puna o uşă, cum să schimbe un bec, cum să repare fel şi fel de chestii. Şi desi pare rudimentar, este un comportament masculin pur, care marchează teritoriul şi îi dă încredere femeii de lângă el că are pe cine să se bazeze.

Bărbatul adevărat ştie să trăiască, practică măcar un sport şi nu face rotaţie între laptop, tv şi frigider în timp ce tu te mişti de colo colo încercând să fii băgată în seamă. Ideal este să găsească un echilibru între timpul petrecut cu tine şi cel petrecut cu prietenii, iar tu nu trebuie să fii absurdă când se face ,,împărţeala”.

Cum arată bărbatul ideal?

Dacă în privinţa comportamentului există linii în care multe dintre noi încadrăm bărbatul perfect, la înfăţişare suntem subiective şi, pe bună dreptate! Mai mult, nu toate ne conformăm zicalei ,,Bărbatul trebuie să fie puţin mai frumos decât dracul”.

Un bărbat adevărat face magie şi în 20 de minute se aranjează la fel de bine cum o faci tu într-o oră. Şi pentru că durata nu se sincronizează, în celelalte 40 de minute te ajută cu fermoarul (şi nu numai) despre care îţi spuneam mai sus.

Bărbatul ideal are părul bun de mângâiat, strălucire în privire, buze moi, unghii frumoase, braţe puternice, mersul apăsat, haine curate şi cel puţin, bine asortate. Deci nu trebuie să fie un Adonis sau metrosexual ca să facă impresie bună.

Ce spune bărbatul ideal?

Pe scurt, trebuie să spună tot ce vrea el să spună, adică să fie sincer. Şi dacă tot ce vrea să spună este măcar 50% din ce vrei să auzi, atunci este perfect!

Mai ai ceva de adăugat despre bărbatul ideal?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!