Cum alegi cadoul perfect pentru ziua ei

 

Se spune că gestul contează, mai ales când e ziua iubitei sau a soției. Fiecare bărbat își dorește ca persoana specială din viața lui să aibă parte de cea mai frumoasă zi de naștere și să o răsfețe cum numai el știe. Știm că femeile se simt cu adevărat iubite atunci când primesc un cadou care vine din suflet. Fiind un eveniment atât de important, efortul pe care îl depui ca să îi oferi o zi de neuitat cu siguranță va fi apreciat, iar gestul tău plin de tandrețe nu va fi trecut cu vederea.

Cum fiecare femeie are gusturi unice în materie de parfumuri, fashion, bijuterii, evenimente sociale sau culturale, indicat este să alegi cadoul potrivit în funcție de pasiunile ei. Gândește-te ce i-ar plăcea să primească, care este gestul care ar da-o pe spate. Iată sugestiile pe care să le iei în considerare atunci când e ziua ei de naștere și vrei să îi oferi cadoul perfect. 

Transformă un cadou într-o amintire de neuitat

Pe lângă flori și ciocolată, caută un cadou care să îi arate cât de mult o prețuiești și îți pasă de ea. Oferă-i un dar cu valoare sentimentală. De exemplu, poate s-ar bucura nespus dacă i-ai aduce acasă un cățel, pe care îl va asocia mereu cu tine, atunci când se va juca cu el. Demonstrează-i cât de mult o iubești cu o bratara personalizata, pe care să îți gravezi sentimentele. Astfel, de fiecare dată când se va uita la acel mesaj plin de afecțiune de pe brățară, gândul îi va zbura la tine. 

Fii original

Surprinde-ți iubita cu un cadou original. Ce-ar fi dacă, în loc să comanzi cina, ai găti tu pentru ea? Chiar dacă gătitul nu e punctul tău forte, nu îți face griji, pentru că odată ce îi vei spune că tu ai pregătit totul, de la sine preparatele vor fi delicioase. Emoționeaz-o cu o petrecere surpriză, la care să îi inviți prietenii și familia. Astfel, își va aminti mereu că și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi. Compune o poezie și recit-o în fața ei. Nu trebuie să fii un geniu literar ca să legi câteva versuri. Această formă de exprimare a sentimentelor o va impresiona profund. 

Retrăiește ziua în care v-ați cunoscut

Imaginează-ți cât de fericiți veți fi când o să retrăiți acele momente. Nu e nevoie să intrați în restaurantul în care privirile vi s-au intersectat pentru prima oară, ci doar să treceți prin fața lui, și veți zâmbi amândoi. Poate că în prima zi ați fost la cinema. Ce-ar fi dacă ați urmări a doua oară acel film, doar voi doi, acasă? Poate că atunci când v-ați cunoscut, ai făcut un gest simplu, dar cu o însemnătate aparte, adică să îi cumperi o brioșă. Repetă același gest. Fii sigur că va aprecia enorm că ți-ai amintit acest detaliu.

Află ce își dorește cu adevărat

Dacă nu știi sigur ce cadou să îi faci, cere sfaturi de la cea mai bună prietenă a ei. Află fiecare detaliu care te-ar ajuta să alegi cadoul perfect. De exemplu, poate își dorește din tot sufletul o anumită rochie, un anumit parfum, un aparat foto sau o bijuterie handmade. Va fi surprinsă plăcut când va vedea cât ești de implicat. Până la urmă, orice cadou pe care îl faci are o valoare inestimabilă în ochii ei.

Atât timp cât îți vei da interesul și va primi toată atenția pe care o merită de ziua ei, înseamnă că totul a decurs conform planului. Și nu uita, la sfârșitul zilei, vă aveți unul pe celălalt, iar asta e tot ce contează. 

Sursa photo: unsplash.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu graveazapovestea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!