Cele mai bune poziţii cu penetrare de la spate

De Raluca Cristea, pe

Dacă îţi plac poziţiile cu penetrare de la spate, indiferent dacă este sex normal sau sex anal, trebuie să le încerci chiar pe cele mai bune!

De ce sunt cele mai bune? Pentru că în timp ce te bucuri de un unghi de penetrare intens, vă puteţi stimula unul celuilalt zonele erogene. Aşadar…

Cu el deasupra

Tu stai întinsă pe burtă şi el deasupra ta, întins pe tine şi sprijinindu-se în palme. În ciuda aşteptărilor, poziţia este confortabilă imediat ce amândoi vă sincronizaţi mişcările din bazin. În funcţie de mărimea penisului dar şi de tine, unghiul de penetrare poate fi adânc, total sau mic/mediu. El este cel care îl controlează şi ce-i drept, tu ai mişcările mai limitate.

Linguriţele

Deşi poziţia sexuală Linguriţa este folosită mai mult pentru sex normal, când o încerci pentru sexul anal este foarte excitantă pentru că partenerul îţi poate stimula clitorisul şi sfârcurile, iar tu îi atingi fesele, şoldurile şi testiculele. La fel ca şi atunci când el stă deasupra, unghiul de penetrare şi viteza sunt stabilite de comun acord, dar ,,moderate” de el.

Doggy Style

Numită şi ,,capra” sau simplu ,, pe la spate”, poziţia doggy style este una dintre cele mai folosite şi mai apreciate poziţii sexuale. Nu îţi limitează mişcările, cu atât mai puţin pe ale partenerului care este extrem de excitat pentru că vede tot. În caz că mai ai nevoie de indicaţii, tu te aşezi în genunchi şi te sprijini în palme, iar el se aşează în spatele tău, fie în genunchi, fie pe vine şi te penetrează mai de sus.

Este una dintre cele mai excitante poziţii, pe care este bine să o folosiţi spre sfârşitul partidei de sex, pentru că grăbeşte orgasmul iubitului.

Cu picioarele pe umeri

E simplu. Tu stai întinsă pe spate, cu picioarele întinse pe umerii partenerului care îngenunchează în faţa ta. Asta da declaraţie de dragoste! De data asta, tu poţi controla la fel de bine ca partenerul ritmul şi unghiul de penetrare şi vă puteţi stimula zonele erogene, ce-i drept, mai mult el pe ale tale.

Femeia cowboy

El stă întins pe spate şi tu te aşezi deasupra, dar cu spatele. Categoric, în poziţia asta doar tu controlezi penetrarea, dar, dacă te opreşti şi te ridici doar puţin, îl laşi pe el să se mişte. Este o poziţie foarte excitantă pentru iubitul tău, iar tu poţi să te autostimulezi şi să-l stimulezi.

Ţie care poziţie îţi place cel mai mult?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!