Ce spun despre tine poziţiile sexuale preferate

De Raluca Cristea, pe

De secole, lumea foloseşte obiceiurile intime pentru a se defini, în interiorul şi în afara dormitorului. Despre tine vorbeşte nu cât de des faci sex…
… ci mai degrabă cum faci sex!


Într-una dintre categorii te vei regăsi şi tu: femeile cărora le place să facă sex zgomotos, femeile care fac sex doar în pat, cele care adoră sexul în maşină, cele care se dau în vânt după practici sadomasochiste sau cele care fac sex cu răbdare. La fel, poziţiile sexuale preferate de fiecare femeie în parte le pune pe reprezentantele sexului frumos în câte o categorie.

Află ce spun despre tine poziţiile sexuale preferate!

Poziţia Misionarul

Din categoria ,,Oldies but goldies”, poziţia Misionarul este clasicul cu care nu dai greş niciodată. Dacă o incluzi în aproape fiecare partidă de sex, înseamnă că nu îţi plac riscurile şi nu te abaţi de la regulile jocului. Partea mai puţin plăcută este că tinzi să te rutinezi repede şi nu-ţi plac nici măcar schimbările bune, care ar putea schimba ordinea cu care te-ai obişnuit de ceva timp.

Poziţii tip Doggy style

Dacă iţi plac poziţiile sexuale cu penetrare de la spate, indiferent că este vorba despre sex normal sau sex anal, atunci este clar: iţi place să faci sex. Nu te deranjează să te laşi dominată sexual şi adori să îţi vezi partenerul înnebunit de plăcere. Totuşi, sub masca de femeie sigură pe ea şi cu sex appeal, se ascunde o fire care a acumulat ceva temeri sau dezamăgiri pe plan sentimental, nu neapărat cu partenerul actual. Uneori, îţi este frică de confruntările directe, mai ales în cuplu.

Poziţia Altarul (descriere dacă dai click)

Îţi place să crezi că, fără prea mult efort, poţi obţine tot ce-ţi doreşti, iar asta include şi plăcerea sexuala. Nimic de obiectat, însă nu cred că asta îi va fi pe plac pentru prea mult timp iubitului tău. Oricum, îţi iubeşti puţin cam mult propria persoană, eşti avidă de plăcere sexuală, nu concepi o partidă de sex fără orgasm, iar în viaţa de zi cu zi eşti spontană şi imprevizibilă.

Poziţia Linguriţa

Eşti o femeie afectuoasă, atentă şi foarte implicată. Pentru tine nu există jumătăţi de măsură când vine vorba de dragoste şi compatibilitate. Adori stabilitatea unei relaţii de lungă durată şi eşti destul de sigură pe calităţile tale, mai ales în pat. Pe de altă parte, la fel ca la poziţiile tip Doggy style, psihologii sunt de părere că ai şi ceva de ascuns, din moment ce te simţi mult mai confortabil fără să îţi priveşti în ochi partenerul.

Poziţiile în care stai deasupra

Fără îndoială, îţi place să deţii controlul, măcar în cuplu. Nu te dai la o parte de la masturbare, îţi place să îţi priveşti partenerul înainte de orgasm şi în general, nu te laşi până nu obţii ce îţi doreşti. În viaţa de zi cu zi, faci tot posibilul să menţii echilibrul în orice domeniu şi eşti pasionată de poziţiile importante, indiferent că este vorba de serviciu sau timpul liber.

Ţi se potriveşte descrierea?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!