Ce spun despre tine dorinţele tale sexuale

De Raluca Cristea, pe

Nu de puţine ori, sexul şi plăcerile sexuale dezvăluie trăsături personale pe care nu le poţi descoperi în niciun alt context. Află ce spun despre tine…

… dorinţele tale sexuale!

Să faci sex dimineaţa

Ştii că sexul este cel mai bun medicament anti migrene, îţi aduce zâmbet pe buze, strălucire în privire şi o zi bună mai ales pentru iubitul tău. Şi, pentru că îţi place să îl faci să se simtă bine, îi oferi un morning quickie, ca să fii sigură că iesiţi pe uşă dimineaţa cu multă bună dispoziţie. Îţi place să te simţi bine în pielea ta şi îţi place să faci sex, uneori chiar şi ca o rapidă plăcere matinală.

Să ţi se facă sex oral

Îţi place la nebunie să faci sex, ştii ce vrei de la tine şi de la partenerul tău, uneori rişti să devii egoistă, atât de subjugată eşti de propria plăcere sexuală. Oricum, de cele mai multe ori ştii cum să oferi înapoi cel puţin la fel de mult pe cât primeşti. Îţi place să guşti din plăcerile vieţii, însă niciodată nu întreci limita bunului simţ.

Să te costumezi

Atât în timpul liber, cât şi în dormitor, nu te dai la o parte de la nimic. Nu te laşi până nu îţi aduci partenerul pe culmile plăcerii pentru că ştii că aşa îţi poate oferi maximul. Te plictiseşti repede, vrei mereu ceva nou şi asta nu doar în viaţa sexuală. Pentru că eşti fidelă dar în acelaşi timp simţi nevoia de schimbare, costumarea vă ajută să fiţi mereu altfel ca şi cuplu. În plus, aşa poţi da frâu liber fanteziilor sadomasochiste pe care le ai uneori.

Să fii penetrată de la spate

Îţi place sexul intens şi te excită în primul rând plăcerea partenerului, apoi plăcerea ta. Nu te deranjează să fii stăpânită sexual şi îţi place penetrarea profundă, indiferent că este vorba de sex normal sau sex anal. În viaţa de zi cu zi, eşti o persoană energică, intuitivă şi alternezi perioadele de interiorizare cu cele în care vrei să încerci lucruri aparent interzise sau mai greu accesibile.

Să stai deasupra când faci sex

Îţi place să conduci, de cele mai multe ori ştii cum să nu întreci măsura, astfel încât să nu îl deranjeze pe iubitul tău şi nici pe cei din jur, în cazurile când îţi place să conduci discuţii, să oferi idei, sa coordonezi. Majoritatea femeilor cărora le place să facă sex în poziţii în care stau deasupra ocupă la serviciu funcţii de conducere, sau cel puţin, se ocupă de multe ori de coordonarea anumitor proiecte sau grupuri de lucru. Tinzi uneori să fii egoistă.

Să te bucuri de un preludiu lung

Eşti romantică, pasională şi atentă la plăcerea voastră ca şi cuplu. Pentru tine, preludiul este cel care îţi spune cum funcţionaţi ca şi cuplu şi ,,te anunţă” cum va fi partida de sex. La fel şi în timpul liber, prima impresie contează foarte mult pentru tine. Atât în viaţa sexuală cât şi la serviciu sau în timpul liber, eşti atentă la detalii şi îţi place să faci mici bucurii celor dragi. Aştept în schimb la fel de multă grijă şi atenţie.

Te regăseşti într-una din descrierile de mai sus?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!