Ce lucruri ciudate le excită pe femei

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:23
Multe reviste, emisiuni, seminarii și studii au încercat să răspundă la întrebarea pe care o pun majoritatea bărbaților.

Ce le excită pe femei?

Oamenii de știință intervin și dezvăluie care sunt lucrurile cele mai ciudate care le excită pe femei.

În niciun caz un bărbat în costumul lui Adam

Meredith Chiver a realizat un studiu despre dorințele femeilor. Participantelor la acest studiu li s-a montat un pletismograf în vagin (care a măsurat circulația sângelui și lubrifierea) și li  s-au arătat filme pentru adulți. Femeile nu au fost impresionate de imaginile cu bărbați goi.

Barba de 10 zile

Un studiu publicat în revista Evolution in Human Behavior a indicat faptul că femeile heterosexuale sunt atrase de bărbații cu barbă, în special de cei care prezentau barba de 10 zile.

Mirosul de benzină, piele sau cerneala imprimantelor

Compania Daz, producător de săpunuri a realizat un sondaj pe 2000 de participanți pentru a vedea care sunt mirosurile care excită atât femeile cât și bărbații. Femeile s-au arătat atrase de mirosul de benzină, piele sau de cerneala imprimantelor, în timp ce bărbații sunt atrași de mirosul de ruj, loțiune de bebeluși sau friptură la cuptor.

Mirosul de dulciuri

Un studiu realizat de Smell and Taste Treatment and Research Foundation din Chicago arătat că bărbații ar trebui stea departe de aftershave sau apa de colonie. Femeile nu au fost deloc excitate de aceste mirosuri. Același studiu a arătat că femeile preferă mirosul de castravete și de dulciuri.

Spălatul pe dinți

O femeie de 41 de ani din Taiwan avea orgasm de 2 – 3 ori pe săptămână doar când se spăla pe dinți. Neurologii  au ajuns la concluzia că nu mirosul de pastă de dinți și nici atingerea gingiilor cu periuța de dinți îi declanșa orgasmele. Pur și simplu mișcarea de ducere a periuței de dinți era suficientă pentru a ajunge la orgasm.

Sursa foto 123rf

Citește și De ce iubesc bărbații sânii

Citește și De ce au femeile orgasm? Oamenii de știință au descifrat misterul marelui O

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro