Tu ce alegi: sex prost sau deloc?

De Raluca Cristea, pe

Preferi să dormi, să te uiţi la tv sau să lucrezi în loc să faci sex? Hmm… mi se pare mie sau şi tu ai parte de sex prost?

Chiar şi aşa, dacă ai fi nevoită, ce ai alege între sex prost şi sex… deloc?

Bănuiesc că te-a sedus cu privirea lui pătrunzătoare, te-a prins cu braţele ferme şi ţi-a spus exact ce aveai nevoie să auzi. Au urmat chiar şi luni cu sex de vis. Toate bune şi frumoase dar masculul tău feroce (altădată) se pare că dă semne de oboseală sau de fapt, dacă stai să te gândeşti bine, niciodată nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor tale.

Şi se pare că studiile nu fac altceva decât să-ţi întărească convingerea că, bărbaţii români nu îşi dau interesul pentru sex aşa cum vor ei să lase impresia. Mai exact, 70% dintre bărbaţii români spun că fac sex des şi se implică, dar de fapt lucrurile merg ceva mai greu. Ei fac sex, dar îl fac prost pentru că îşi supraestimează penisul în loc să îşi dea seama că ceva mai sus, la creier, începe toată joaca!

Nici româncele nu au mari motive de laudă dar totuşi, stau mai bine decât bărbaţii la capitolul dorinţă sexuală. Ele fac sex prost fie pentru că au multe prejudecăţi legate de orgasm sau aspect fizic, fie pentru că iubitul le inhibă.

Sex prost versus Sex deloc

Să revenim la întrebarea pe care am ridicat-o la începutul articolului: ce ai alege între sex prost şi sex… lipsă. Te-ai ţine tare să nu faci sex pentru că nu iese deloc cum trebuie sau ai lăsa de la tine decât să ajungi să te urci pe pereţi (poate chiar şi la propriu)? O comparaţie pe scurt ţi-ar putea fi de folos.

Cu sexul prost lucrurile stau cam aşa: amândoi sunteţi pregătiţi şi fizic şi psihic şi oricum vreţi voi. Şi totuşi, ceva nu merge, nu se leagă. Mângâierile nu trimit impulsurile potrivite, replicile sunt doar ca să nu fie linişte, poziţia care îţi plăcea acum te incomodează, el pare degajat, tu fierbi pe dinăuntru. Evident, ajungi să te simţi omul nepotrivit în locul nepotrivit şi te gândeşti oare ce mai urmează. Cu chiu, cu vai, ai orgasm. Sau poate nu.

Cu sexul deloc lucrurile sunt şi clare şi complicate în acelaşi timp: complicate pentru că e greu să stai pe tuşă o perioadă de timp chiar nedeterminată, clare pentru că măcar eşti liberă să aştepţi şi să începi o relaţie cu altcineva cu care sexul, speri tu, n-o să te mai dezamăgească. Şi spun ,,relaţie cu altcineva” pentru că poate te numeri şi tu printre persoanele care cred că o viaţă sexuală proastă transformă relaţia toată într-o frustrare.

Într-adevăr, se poate şi să faci ceva eforturi ca să faci din sexul prost un sex satisfăcător, poate chiar bun, dar asta doar dacă eşti convinsă că se poate. Altfel, ghici cine o să adune frustrare după frustrare?

Deci, ce alegi între sex prost şi sex deloc? Sex prost pentru că măcar e sex decât să te deprimi cu lipsa lui totală sau sex deloc şi aştepţi ceva mai bun în timp ce notezi în carneţel experienţa sexuală mai puţin plăcută?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!