Cât contează forma buzelor în sexul oral?

De Raluca Cristea, pe

Când vine vorba despre sex oral, ca de altfel despre multe alte lucruri, mulţi oameni au falsa impresie că ce este mai mare este neapărat mai bun. De fapt…
… sexul se ghidează după zicala ,, nu contează că eşti mic, dacă te pricepi un pic”.

Detaliile fac diferenţa!

Deşi am putea fi tentate să credem că dimensiunea gurii ne împiedică sau, după caz, ne ajută să facem un sex oral satisfăcător, există alte detalii care contează mai mult de atât: tehnicile, mişcările, pasiunea şi ce simţi pentru bărbatul căruia îi faci sex oral. Este uşor să dai vina pe dimensiuni pentru o partidă de sex ratată, indiferent despre ce fel de sex este vorba, însă felul în care te mişti când faci sex oral, cât de mult îţi place ce faci şi cât doreşti bărbatul respectiv sunt detaliile care fac diferenţa.

În primul rând, ce simţi

Dacă faci sex oral sau orice alt tip de sex, nu o să-ţi iasă nimic bine dacă nu eşti cu adevărat atrasă de bărbatul respectiv. Fie că simţi atracţie, fie că simţi pasiune şi mai ales, dragoste, important este să simţi ceva. Altfel, o să fie un fiasco sau dacă nu, o să te simţi cât de curând folosită.

În al doilea rând, tehnica

Chiar dacă ţi se pare că ai gura mai mică decât ar trebui având în vedere dotările iubitului tău, este mai important cum o foloseşti. Dacă nu poţi cuprinde prea mult penisul, nu exagera altfel rişti să te îneci sau să îl muşti. Mai bine cuprinde-i glandul (capătul) cu buzele moi şi puţin ţuguiate ca şi cum ai suge o acadea. Foloseşte-ţi vârful limbii ca să sporeşti plăcerea şi o să vezi că o partidă de sex oral deepthroat poate fi uneori învinsă de o tehnică mai puţin inedită, dar facută cu plăcere.

Cât de pline (cărnoase) sunt buzele

Într-adevăr, asta contează puţin, căci nu degeaba sunt prezente în atâtea fantezii sexuale ale bărbaţilor femeile cu buzele pline, voluptoase. Totuşi, ţine cont că mărimea buzelor nu înseamnă acelaşi lucru cu mărimea gurii. Poţi avea o gură de dimensiuni mai mici dar cu buzele pline şi invers. Bărbaţii cred că buzele cărnoase sunt mai bune de privit în timpul unei partide de sex oral, dar, să fim serioase, nu s-a întâlnit până acum un bărbat care să refuze sexul oral din motive estetice.

Tu eşti de acord că nu dimensiunea este cea care contează?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!