Când asociază bărbaţii sexul oral cu sentimentele

De Stela Moisescu, pe

„Bărbaţii se îndrăgostesc pe măsură ce fac sex, iar femeile fac sex pe măsură ce iubesc”, spune Elena Solomon, dating coach. Specialistul este de părere că…
… iubirea bărbaţilor izvorăşte abia după câteva partide bune de sex, în timp ce femeile au parte de sex de calitate, abia după ce au început să iubească.

Mulţi bărbaţi consideră sexul oral un act mai intim decât sexul normal, de aceea, atunci când îl oferă unei femei o fac pentru că şi-au dat seama că o iubesc. Dar de unde izvorăşte iubirea unui bărbat? Potrivit teoriei de mai sus, poate izvorî şi din sexul oral pe care tu i-l faci lui.

Oricât de trivial ar suna, poţi determina un bărbat să iubească mai mult, făcându-i sex oral. Şi probabil că, analizând puţin comportamentul foştilor tăi iubiţi sau pe al actualului, îţi dai seama că şi singură ai testat această teorie. Multe femei sunt părăsite pentru că nu fac sex oral, în timp ce altele se bucură de toată tandreţea partenerului, după ce îi oferă această plăcere.

Iată trei contexte în care un bărbat asociază sexul oral cu ce simte pentru femeia care i-l oferă şi îşi dă seama că o iubeşte… un pic mai mult!

Când îl trezeşti din somn cu o partidă de sex oral: aşa te asiguri că iubitul tău începe ziua cu dreptul, iar el remarcă acest lucru. Se va simţi fericit că are alături o femeie care ştie cum să dea startul unei zile şi te va iubi mai mult.

Când eşti la menstruaţie şi îi faci sex oral: chiar dacă nu poţi face sex, nu vrei să-l privezi pe iubitul tău timp de câteva zile de orice activitate sexuală, aşa că îl faci să atingă climaxul prin sex oral. Va aprecia că te angajezi într-un act care te excită şi pe tine, când eşti în acea perioadă a lunii şi nu ai cum să atingi orgasmul… decât dacă eşti foarte norocoasă. Te va iubi mai mult pentru că simte îţi pasă cu adevărat de plăcerea lui.

Când continui sexul oral până ejaculează: dacă îl laşi să atingă culmile extazului aşa, îi arăţi că nu îi faci sex oral doar pentru că te aştepţi să faceţi sex normal după. Dacă îl laşi să aibă orgasm, percepe sexul oral ca pe un cadou pe care i-l faci din iubire. Iar ejacularea în interior nu face decât să-i aprofundeze intenţiile pe care le are cu tine, pentru că simte că împarte cu tine un moment de intimitate maximă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!